Best of the best la The Artist Awards 2022 - lista câștigătorilor

Cea de-a patra ediție The Artist Awards a avut loc vineri, 11 noiembrie, la Craiova. Artiști precum INNA, Andra, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes, Nicole Cherry, Alina Eremia, Randi, Vescan, Holy Molly, Olivia Addams și Qodës  au electrizat orașul cu momente speciale în cadrul show-ului unde s-au oferit 23 de premii.


Organizat de Filarmonica ,,Oltenia” Craiova, evenimentul a strâns pe covorul roșu cei mai îndrăgiți artiști și content creators ai momentului, pentru a încânta publicul și pentru a-i premia cum se cuvine. Fanii au avut timp să își adune forțele pentru a-și vota favoriții până pe 2 noiembrie, iar premiile au fost înmânate de către prezentatorii KISS FM, Dan Fințescu și Ana Moga, către 20 de artiști autohtoni și către 3 creatori de conținut.


Show-ul a fost deschis de Filarmonica ,,Oltenia”, alături de Alina Eremia, care și-a interpretat cele mai îndrăgite piese într-o manieră cu totul nouă. Momentul conturat a fost unul special și sensibil pentru fanii ce au fost destul de norocoși să fie prezenți.

Niciunul dintre performeri nu a dezamăgit cu momentul propriu. Mai mult decât atât, scena a fost mereu plină de momente notabile, artiști regăsiți la un loc pentru duete, piese cântate în premieră și multe momente în care publicul a cântat la unison cu artistul. 


În cele din urmă, zeci de artiști și creatori de conținut au aspirat la titulatura de best în categoria lor, însă a fost loc doar pentru unul singur, cel mai bun, cel mai votat de către public. Iată lista completă cu câștigătorii:

1. The Artist - ANDRA

2. Best song - Carla’s Dreams - Victima


3. Best New Artist - rareș

4. Best Male - The Motans

5. Best Female - INNA


6. Best Dance - Minelli

7. Best video - Andia - Sfârșitul lumii

8. Best collab - DJ Project x EMAA - La timpul lor

9. Best producer - Alex Cotoi

10. Best Songwriter - Carla’s Dream

11. Best urban - IAN

12. Best Album - Irina Rimes - Acasa

13. Digital Breakthrough of the Year - Yny Sebi

14. Best Artist on TikTok - Nicole Cherry

15. Best Live Artist - Irina Rimes

16. International Viral Hit - WRS- Llámame


17. TikTok Trendsetter of the Year - Mara Ognean

18. Instagrammer of the Year - Irina Deaconescu

19. YouTube Creator of the Year - Selly

20. Romanian Viral Song - Alina Eremia x Connect-R - Supertare

21. International Rising Star - Holy Molly

22. Best Community - Olivia Addams

23. CEE Emerging Artist – Roxen

Dacă nu ne-ai fost alături la Craiova, poți trage un ochi către momentele artiștilor pe pagina de Instagram și TikTok a The Artist Awards: @theartistawardsofficial și @theartistawards.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.