Chris Hemsworth a descoperit că are șanse ridicate de a dezvolta boala Alzheimer - actorul ia o pauză de la lumea filmului

Chris Hemsworth a aflat că are șanse ridicate să dezvolte boala Alzheimer.

Actorul australian în vârstă de 39 de ani, recunoscut pentru rolul personajului Thor, a hotărât să ia o pauză de la actorie, în urma informațiilor recente, bazate pe teste genetice. 

Așa cum informează cei de la The Guardian, el a participat la seria documentară Limitless, produsă de Disney+, unde a făcut o serie de teste, în urmă cărora a descoperit că a moștenit gena ApoE4 de la ambii părinți.

Chris a mărturisit celor de la Vanity Fair că rezultatul i-a confirmat cea mai mare frică și anume că face parte din cei 2-3% din populație care au șanse de 10 ori mai mari să dezvolte boala, decât restul lumii. 

„Nu e ca și cum am primit foaia de demisie”, a declarat vedeta, dar faptul că a lucrat la acest show, unde și-a testat corpul pentru a explora căi prin care poate trăi mai mult și mai sănătos, „l-a determinat să-și ia timp doar pentru el.”

Actorul este optimist cu privire la viitor și spune că pașii preventivi pe care-i poate face sunt extrem de importanți, iar aceștia trebuie să fie consistenți, de la nutriție și fitness, la modul în care doarme.


Hemsworth a ținut în mod special să-și anunțe fanii despre această probabilitate (nu diagnostic), deși avea posibilitatea de a nu vorbi despre asta, dar nu a vrut să manipuleze audiențele. Mai mult, el a declarat că bunicul său primește în prezent tratament împotriva acestei boli. 

În plan profesional, abia a terminat filmările la „Mad Max: Furiosa”, în regia lui George Miller, și abia așteaptă să petreacă timp de calitate alături de soția lui, actrița Elsa Pataky, și cei trei copii ai lor.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.