Primul trailer „Oppenheimer” este aici - thriller-ul despre bomba atomică, unde Cillian Murphy are rolul principal, se anunță a fi un adevărat hit în cinematografe

Unul dintre cele mai așteptate filme ale lui 2023 este „Oppenheimer”, în regia lui Christopher Nolan.

Unul dintre cele mai așteptate filme ale lui 2023 este „Oppenheimer”, în regia lui Christopher Nolan.

Thriller-ul despre dezvoltarea bombei atomice este bazat pe biografia intitulată „American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer”, scrisă de Kai Bird și Martin J. Sherwin.

După ce fanii au așteptat cu interes mai multe detalii, producătorii au lansat un trailer de două minute, unde putem să-l vedem pe talentatul Cillian Murphy în rolul fizicianului J. Robert Oppenheimer, cunoscut drept „tatăl bombei atomice”, în timp ce lucrează la un proiect secret.

Personajul central și echipa lui testează bomba în deșert, în timp ce acțiunea din video este axată pe sentimentele lui Oppenheimer - el lucrează la proiect, dar se gândește și la modurile în care bomba va afecta omenirea.


În film apar și Emily Blunt, bioloaga Katherine Oppenheimer și soția lui Robert, Matt Damon în rolul directorului Manhattan Project (operațiunea specială), Robert Downey Jr. drept fondatorul U.S. Atomic Energy Commission, cât și Florence Pugh, în rolul psihiatrei Jean Tatlock.

Nu este prima colaborare dintre Cillian și regizor, iar cei doi au lucrat împreună la producții de succes precum „Inception”, „Batman Begins” și „Dunkirk”, dar este pentru prima oară când actorul are rolul principal într-una dintre ele.

„Oppenheimer” va ajunge în cinematografe pe 21 iulie, 2023, iar noi abia așteptăm să vedem întreaga poveste.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.