La 48 de ani, Hilary Swank este însărcinată cu gemeni

Hilary Swank și soțul ei, Philip Schneider, și-au anunțat fanii în octombrie că așteaptă gemeni.

Actrița a postat pe Instagram o fotografie cu ea însărcinată, în dreptul căreia a notat o glumă, bazată pe melodia celebră a artistei Mariah Carey, „All I Want for Christmas Is You”: „Tot ce-mi doresc de Crăciun este pe tine, oooh, pe bebeluși.”


Hilary a dat vestea că va deveni mamă în cadrul emisiunii „Good Morning America”: „Asta este ceva ce am așteptat foarte multă vreme, așa că vreau să vă anunț că voi deveni mamă. Și nu voi avea doar un copil, ci doi! Nu pot să cred una ca asta.”


Într-un interviu pe care l-a acordat apoi celor de la Extra, actrița a explicat de ce a așteptat atât de mult acest moment, deși a visat la el, „încă de când era mică”: „Am avut o carieră și, plus de asta, n-am avut nici relația potrivită până acum cinci ani, iar adevărul este că toate elementele trebuie să se lege și să fie bune.”


Mai mult, ea urmează să nască la o dată care are mare însemnătate pentru ea: „Se vor naște în ziua de naștere a tatălui meu, care a murit anul trecut.”


În octombrie, Swank a adus un omagiu tatălui ei: „Nu-mi vine să cred că a trecut un an de când nu mai ești aici. Mi-e extrem de dor de tine și vei rămâne mereu în inima mea.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.