Skrillex și-a schimbat lookul complet. DJ-ul este de nerecunoscut

De la un puști nonconformist, la un bărbat adevărat. Iată schimbarea radicală de look a lui Skrillex!

Skrillex și-a surprins fanii cu o schimbare de look total neașteptată. Celebrul DJ a șocat pe toată lumea, iar acum este de nerecunoscut. Artistul pare să fie versiunea caucaziană a lui Drake după ce și-a lăsat barbă și a renunțat la plete. Mai mult, unii fani au crezut că Skrillex este de fapt celebrul star din Game of Thrones, Kit Harington (Jon Snow).

Producătorul pare că a luat foarte în serios zicala „New year, new me”. Acesta nu numai că a început să meargă la sală, dar și-a schimbat și stilul vestimentar, abordând un look mult mai classy și masculin. După ani de zile în care Skrillex ne-a obișnuit cu o apariție atipică, fiind celebru pentru ochelarii săi cu rame groase și părul purtat pe o parte, DJ-ul a luat cu asalt rețelele sociale. Iată câteva dintre reacțiile fanilor săi!

DJ-ul în vârstă de 35 de ani, al cărui nume real este Sonny Moore, este cunoscut pentru piesele de succes „Cinema”, cu Benny Benassi și „Where Are U Now”, cu Justin Bieber.

La începutul acestei luni, Skrillex, câștigător de Grammy, a anunțat că va lansa un album dublu anul acesta, fiind prima lui lansare de la „Recess” din 2014.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.