„The Power”, o nouă serie captivantă cu Toni Collette în rolul principal - primul trailer este aici

Ce se întâmplă când fetele au puterea?

Noua serie „The Power” explorează fix întrebarea de mai sus, deoarece ne introduce într-o acțiune unde tineri din toată lumea încep să aibă puterea de a electrocuta pe cei din jur atunci când își doresc, fapt care duce la o instabilitate a vieții de zi cu zi.

Show-ul disponibil pe Prime Video din 31 martie este bazat pe cartea cu același nume scrisă de Naomi Alderman și lansată în 2016. Așa cum putem să vedem în trailer, Toni Collette o joacă pe primărița Margot Cleary-Lopez care spune: „asta nu este o farsă, iar puterea asta înseamnă evoluție.”

Mai mult, o putem vedea și pe fiica ei Jos (Auli'i Cravalho), fix în clipa în care începe să-și simtă puterea: „Trăiam într-o frică constantă, iar acum mă simt de sute de ori mai puternică. Poți să-ți imaginezi genul ăsta de libertate?”


Într-un interviu recent, Collette a vorbit despre motivul pentru care seria este importantă: „Este atât de cinematic, dar în același timp și emoționant, deoarece avem șansa să vedem o diversitate de femei actrițe pe micile ecrane, ceea ce este atât de neobișnuit. Și este o poveste despre femeile care au puterea de a decide, care se simt în siguranță și încrezătoare, așa că este important de urmărit.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.