John Malkovich vorbește despre dispariția bunului său prieten, actorul Julian Sands: „Este un eveniment extrem de trist”

John Malkovich a vorbit despre dispariția actorului Julian Sands.

În timpul unei conferințe de presă din cadrul Festivalului de Film de la Berlin, Malkovich (69 de ani) a explicat cum el și Sands (65 de ani) sunt „extrem de apropiați” și se cunosc de treizeci de ani.

„Sunt nașul primului său copil, din prima lui căsătorie, cu Sarah, pe care o cunosc foarte bine. Eu i-am făcut cunoștință cu cea de-a doua soție a lui, și am fost apropiați încă din 1993, când ne-am întâlnit pe platourile de filmare de la „The Killing Fields.” Este un eveniment extrem de trist”, a spus el.

Julian Sands a fost dat dispărut pe 13 ianuarie de către soția lui Eugenia Citkowitz, după ce el a ieșit la o drumeție pe Muntele Baldy din California de Sud. Căutările actorului sunt încă în plină desfășurare, chiar dacă a trecut aproape o lună de când a dispărut. 

Pe 10 februarie, autoritățile au transmis că „rămân optimiste, dar, în același timp, știu că rezultatul ar putea să nu fie cel dorit de toată lumea.” 

„Condițiile de pe muntele Baldy rămân periculoase, iar divizia noastră aeriană încă survolează zonă. Plănuim să cercetăm și zona de la sol în viitor. Suntem în contact permanent cu familia lui și deși sunt recunoscători pentru suportul primit, nu au nicio declarație suplimentară la ora actuală”, a transmis poliția.


John Malkovich și Julian Sands au jucat împreună în filmul „Seneca - On the Creation of Earthquakes”, producție care urmează să aibă premiera în martie. Pelicula vorbește despre cum s-a rupt prietenia între filozoful roman Seneca (Malkovich) și Nero, după ce împăratul l-a acuzat că i-a complotat asasinarea.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.