FKA Twigs este imaginea super sexy a unei campanii Calvin Klein

FKA Twigs a revenit într-o campanie Calvin Klein, unde le-a oferit fanilor și o mostră dintr-o nouă piesă.

Artista apare într-un clip alb-negru, îmbrăcată în lenjerie intimă, în timp ce face o serie de mișcări senzuale; pe fundal se poate auzi ceea ce pare a fi o nouă melodie semnată de ea.


FKA a colaborat prima oară cu Calvin Klein în 2016, iar acum s-a implicat în campanie într-o perioadă de vindecare de sine, în care a ales să se exprime într-un mod mult mai creativ și vulnerabil. În 2020, ea l-a dat în judecată pe actorul Shia LaBeouf, după ce au avut o relație, în care l-a ajutat de abuz sexual și fizic.


„În clipa de față sunt atrasă de partea întunecată din mine. Totul a început în clipa în care mi-am vopsit din nou părul negru, în urmă cu câteva luni, iar treaba asta în mod cert are un ecou în preferințele mele muzicale, ceea ce aleg să creez, dar și în mișcările mele de dans. Simt că mă conectez din nou cu sexualitatea mea pură”, a spus ea într-un interviu acordat recent celor de la Nylon Magazine.


În plan muzical, fanii așteaptă cu nerăbdare al treilea ei album de studio - ea a lansat principalul single de pe noul material muzical în iunie 2022, intitulat „Killer.” Videoclipul piesei este unul intim și erotic, unde artista scoate în evidență suferința din iubire, dar și riscurile pe care cineva trebuie să le facă pentru dragoste.


În plan personal, cântăreața a hotărât să controleze modul în care presa vorbește despre viața ei personală, așa că a postat pe Instagram faptul că are o relație cu fotograful și regizorul Jordan Hemingway. „Hemingway este un artist superb, a cărui inima mi-a oferit din nou speranță în iubire”, a notat ea.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.