Actrița Liv Tyler va juca în noul „Captain America: New World Order”, la 15 ani distanță de rolul din „Hulk”

Actrița Liv Tyler a apărut ultima oară într-un film Marvel în 2008, în filmul „The Incredible Hulk”. Atunci, ea a interpretat rolul iubitei lui Bruce Banner (interpretat la acel moment de Edward Norton). Acum, ea se va alătura distribuției filmului „Captain America: New World Order”.

Liv va relua rolul lui Betty Ross, care încearcă să îl ajute pe Hulk, ce se pare ca va fi interpretat aici de Edward Norton - probabil similar cu felul în care toți actorii care l-au interpretat pe Spider-Man s-au reunit în „No Way Home”.  

Vestea revenirii lui Tyler în MCU vine după ce s-a anunțat și că Harrison Ford îl va interpreta pe generalul Thaddeus Ross, care este tatăl personajului ei în film. Thaddeus Ross, care a fost portretizat de regretatul William Hurt, a fost un antagonist recurent prin mai multe filme din MCU și urmează să joace un rol și în Thunderbolts.

„The Incredible Hulk” este un film pe care Marvel dorea să-l îngroape, fiind unul dintre primele eșecuri. Dar, odată cu revenirea lui Emil Blonsky, alias Abomination, în Shang-Chi, și cu Tyler care a primit un rol în Captain America 4, există semne că Marvel îmbrățișează această parte timpurie și dată uitării.

„Captain America: The New World” vine în continuarea serialului „The Falcon and the Winter Soldier”, care l-a prezentat pe Sam Wilson preluând scutul ca noul Captain America. De asemenea, noul film Marvel va mai avea un alt personaj negativ din universul lui Hulk: The Leader. 

Noul film Marvel cu supereroi va avea premiera în 2024.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.