Sezonul trei din popularul serial „The White Lotus” va fi filmat în Thailanda

Ești pregătit pentru o nouă serie de aventuri palpitante?

Sezonul trei din seria „The White Lotus” va fi filmat în Thailanda. 

Primele două sezoane au fost filmate la resort-uri de patru stele din Hawaii și Italia, așa că fanii nu vor fi dezamăgiți nici de peisajele superbe care în mod cert vor fi prezente și în noul sezon.

Povestea va include personaje complet noi, iar creatorul serialului, Mike White, a spus: „Cred că noul sezon va privi într-un mod satiric și amuzant moartea în cultura și religia de Est.”


„The White Lotus” a fost iubit de fani, iar Jennifer Coolidge, cea care a jucat o miliardară excentrică, a fost sarea și piperul primelor două sezoane; pentru rolul ei, actrița a câștigat atât Emmy-ul, cât și Globul de Aur.

Momentan nu există informații despre actorii care au fost aleși să joace în noul sezon, dar Connie Britton, cea care a jucat în primul sezon, și-a exprimat recent dorința: „White și-a dorit să joc în al doilea sezon și a fost o idee pe care am iubit-o la personajul propus de el. Sperăm să facem asta în sezonul cu numărul trei. Aș vrea să văd un spinoff despre fiecare personaj în parte din acest show.”


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.