A apărut primul teaser-trailer pentru sezonul 2 din „The Bear”

O veste care chiar ne bucură.

Seria populară „The Bear” revine cu un nou sezon în iunie. Cei de la FX au lansat primul teaser trailer, unde putem să vedem cum întreaga echipă de bucătari își strânge lucrurile din restaurant; da, sezonul 1 ne-a lăsat cu un gust amar la final, când am aflat că „The Beef” a fost închis.

Așa cum probabil bănuim cu toții, povestea nu s-a încheiat în mod cert acolo, iar Jeremy Allen White (Carmy în show) este pregătit să-și reia rolul principal.

„Sunt extrem de entuziasmat, dar și puțin emoționat să mă întorc pe platourile de filmare, deoarece, după primul sezon, a existat multă presiune pe noi. Dacă citești prea multe critici, treaba asta care a fost cândva a ta începe să aibă multe idei extra peste. Sper să putem închide lumea puțin”, a spus el într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Vanity Fair la începutul acestui an.


Creatorii show-ului dau și ei câteva detalii despre cum va continua acțiunea: „Nimeni nu e reparat și toată lumea încă lucrează la sine.” 

În mod cert ne așteaptă noi aventuri, întorsături de situație, o echipă care încearcă să pună un restaurant pe picioare și, cine știe, poate și o iubire pentru Carmy?

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.