Meg Ryan a fost fotografiată în public după o pauză de șase luni, iar fanii sunt îngrijorați

Meg Ryan arată diferit, iar fanii n-au ezitat să-și exprime opiniile în online.

Actrița în vârstă de 61 de ani a fost fotografiată în public după o pauză de șase luni, timp în care a stat departe de ochii presei.

Ea a fost prezentă la Lincoln Center din New York, pentru a-l susține pe prietenul ei, Michael J. Fox, odată cu lansarea documentarului său „Still”, unde vorbește despre viața lui cu boala Parkinson.


Ryan s-a fotografiat cu Fox, dar și cu Bill Murray și Elvis Costello, însă fanii, atunci când au văzut fotografiile, și-au exprimat îngrijorarea pe rețelele sociale.

„Ce Dumnezeu și-a făcut Meg Ryan la față?”, „Asta este Meg Ryan acum? Ce s-a întâmplat?”, „E cu adevărat Meg Ryan? Dacă da, e foarte trist ceea ce se întâmplă”, „Meg Ryan arată groaznic; ea și Madonna merg în mod cert la același chirurg plastician”, „Toată lumea îmbătrânește, vă rog, încetați cu asta”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de utilizatori.

Meg Ryan nu a confirmat dacă a apelat la chirurgia estetică sau nu, dar într-un interviu pe care l-a dat în 2015, ea a spus că „nu ia în considerare” bârfele.


„Există multă ură în lume, în ziua de azi, și este foarte ușor să judeci. Oamenii pe care-i admir vorbesc despre noua generație de tineri, despre lumea în care trăiesc, ce mănâncă sau ce respiră”, a mărturisit actrița la acea vreme.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.