Cool Stuff

Zvon: Taylor Swift și solistul trupei The 1975, Matty Healy, s-au despărțit

Taylor Swift este din nou single.

După ce s-a despărțit de Joe Alwyn, după o relație de șase ani, artista s-a cuplat cu solistul trupei The 1975, Matty Healy. Deși media a tratat cu interes romanța dintre ei, se pare că legătura n-a trecut testul timpului, iar cei doi s-au despărțit.

„Taylor și Matty s-au despărțit. Amândoi sunt extrem de ocupați și am realizat că nu sunt extrem de compatibili unul cu altul. Prietenii lui Taylor îi doresc binele și nu sunt șocați că relația ei cu Matt s-a încheiat, mai ales că ea abia a ieșit dintr-o relație de lungă durată”, a spus o sursă din anturajul ei.


TMZ a notat că ea și Healy au fost văzuți împreună ultima oară pe 25 mai, iar în weekend, solistul a ajuns viral după ce a sărutat un bodyguard de la show-ul său din Danemarca.

Ce-i drept, nimeni nu știe cu certitudine ce s-a întâmplat între ei, mai ales că, pe 29 mai, o sursă a declarat celor de la Us Weekly: „Taylor și Matty au petrecut din ce în ce mai mult timp împreună, iar ea îl place din ce în ce mai mult, pe măsură ce ajunge să-l cunoască. Chiar dacă au mai fost împreună pentru scurtă vreme în trecut, a fost demult, așa că acum simte că învață lucruri noi despre el.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.