Trailerul pentru serialul „Loki 2” anunță noi episoade pline de mister și acțiune

Tom Hiddleston s-a întors și este pregătit pentru mai mult haos în trailerul oficial al celui de-al doilea sezon al serialului „Loki”.

În trailer îl vedem pe Hiddleston reluându-și rolul de zeu al înșelăciunii, alături de personajul lui Owen Wilson, dar și de noul membru al distribuției Ke Huy Quan, renumit pentru rolul său câștigător al premiului Oscar, Waymond, din „Everything Everywhere All At Once”. El va juca un personaj nedezvăluit, deși noul trailer confirmă că lucrează pentru Autoritatea pentru Variația Timpului. O altă față nouă în serial este actrița din „Game of Thrones”, Kate Dickie, care va apărea în rolul unui personaj negativ. 

Plasat după evenimentele din „Avengers: Endgame”, serialul va continua să îl urmărească pe antierou în timp ce lucrează cu Autoritatea pentru Variantele Timpului pentru a depista variantele supereroilor care alimentează haosul în diferite linii temporale din multivers.

Wilson reia rolul lui Mobius M. Mobius, deși arcul personajului său în sezonul 2 ia o turnură drastică, având în vedere pierderea unei părți din memoria sa în finalul sezonului 1. Printre ceilalți actori care revin se numără Eugene Cordero, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Tara Strong, Rafael Casal și alții.

Când s-a încheiat sezonul 1, Hiddleston era blocat într-o realitate pe care nu o recunoștea, după ce multiversul a fost devastat de moartea lui He Who Remains (interpretat de Jonathan Majors).

Sezonul 2 al serialului „Loki” va avea șase episoade și va fi disponibil pentru streaming pe Disney+ începând cu 6 octombrie. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.