KISS FM la UNTOLD 2023 - magia festivalului a continuat și în ziua cu numărul III

Zeci de mii de oameni s-au bucurat de festival și în ziua cu numărul trei.

O nouă zi în care porțile festivalului s-au deschis la ora 16:00, iar mii de oamenii au pășit în spațiul de eveniment, întâmpinați de o fanfară foarte cool, gata să-i introducă în atmosfera de petrecere.


Imediat după, mulți dintre ei s-au oprit la studioul Kiss FM, amplasat fix la intrarea în parc, unde s-au putut bucura de muzică bună, activări și surprize.

Am avut propria noastră scenă cu cei mai fresh DJ, iar ieri am dansat pe beat-urile puse de: Aqquanox, Radio Hype, Albin Kaczka, Dj Jonnessey, Christian Thomson și Aya.

A fost o adevărată nebunie și nu uita că mai avem încă o zi de party.


Plus de asta, Neacșu, Nico, Soci, OLiX, Dan Fințescu sunt prezenți live să-ți ofere cele mai noi știri din festival și să-ți aducă pe frecvențe puțin din atmosfera UNTOLD, așa că ar fi bine să fii cu urechile pe ei.


Spre exemplu, ieri un tânăr a cerut-o în căsătorie pe iubita lui chiar la festival, iar apoi au venit în studio la noi să ne povestească despre relația lor.

Love is in the air - muzica are acest dar, nu?

Suntem aici să-ți facem viața mai frumoasă, așa că urmărește-ne și pe Instagram și Facebook, să fii la curent cu tot ceea ce postăm!

PS: Ieri am făcut interviuri cu Killa Fonic, WizztheMC, B Jones, Thievery Corporation și Dj Bliss și abia așteptăm să le postăm, să le vezi și tu!


Zeci de mii de oameni prezenți la UNTOLD 2023

Magia a continuat și în ziua trei, unde peste 110.000 de fani din toată lumea au celebrat alături de artiștii preferați, muzica și bucuria de a fi împreună cu prietenii. 

B Jones și WizTheMC au făcut parte din line-up-ul de mainstage și au avut grijă să încălzească atmosfera de pe Cluj Arena. Ambii s-au declarat fani ai festivalului și au mărturisit că abia așteaptă să revină la noi în țară.


French Montana aka Frenchy aka Macaroni with the cheese aka Frenchington a urcat pentru prima dată pe mainstage-ul festivalului UNTOLD pentru un show live plin de energie. Zecile de mii de fani de la mainstage au cântat la unison cele mai cunoscute piese ale sale; la un moment dat, rapper-ul a invitat pe scenă doua fete din public pentru o sesiune de twerk.

Alături de un DJ și un MC, French Montana a reușit să facă o arenă să danseze la unison. „Ați creat o atmosferă magică”, a spus el la finalul show-ului.


A treia zi de festival a fost marcată de o altă premieră alături de unul dintre cei mai mari creativi artiști ai lumii, Eric Prydz. Suedezul nu e doar un DJ, e unul dintre cei mai inovatori artiști din muzica electronică, dar și un producător sofisticat.

Singurul artist din lume care a primit acordul trupei Pink Floyd pentru a folosi un sample din uriașul success „Another Brick In The Wall” și-a purtat fanii într-o călătorie prin lumea sound-ului tech și techno.


Venit pentru prima dată la UNTOLD, Zhu și-a hipnotizat publicul cu sound-ul deep și vocea sa magică. De la „In The Morning”, „Came For The Low”, și până la uriașul succes „Faded” sau cel mai nou single, „Changes”, toate piesele au avut un impact emoțional atât pentru fani, cât și pentru artist. 

Thievery Corporation, legende în muzica electronică, au oferit un show live în care au combinat elemente de trip-hop, dub, lounge și electronic.

„Am fost uimiți de ceea ce am descoperit la UNTOLD, de conexiunea pe care am avut-o cu publicul aici. Este extraordinar să descoperi un festival care susține și artiștii care nu sunt din categoria mainstream, iar acest detaliu diferențiază UNTOLD-ul de alte festivaluri din lume. Uneori e bine să iei o pauză de la a căuta fericirea și să alegi să fii fericit, asta am simțit în această seară pe scena principală UNTOLD”, au declarant membrii Thievery Corporation.


Cireașa de pe tort a serii a fost Martin Garrix, DJ-ul numărul 1 al lumii. El a generat o euforie uriașă pe Cluj-Arena.

Set-ul live al olandezului a fost energie pură de la prima până la ultima măsură. Cu versiuni remix, realizate special pentru show-ul de le UNTOLD, sau cu producții noi lansate, Garrix le-a mulțumit fanilor din România. Din set-ul său nu au lipsit „In The Name Of Love”, „Higher Ground”, „Animals”, „Huricane” sau imnul de festival „High On Life.”


Una dintre premierele ediției de anul acesta a fost și DJ BLISS, un artist care a ajuns pentru prima dată la un festival european, recunoscut pentru contribuția sa inovatoare la scena muzicii electronice din Dubai.

Cunoscut și ca „reprezentantul beat-urilor din Orientul Mijlociu”, DJ BLISS a fost impresionat de tot ceea ce festivalul UNTOLD înseamnă: energie frumoasă, scene care oferă un mix variat de stiluri muzicale și de publicul din România.

UNTOLD a oferit momente și live-uri speciale și la scenele secundare ale festivalului

Un duo considerat iconic în cultura underground, Tale Of Us, alături de Priku, Charlie, Woo York (Live) și Mihigh, au transformat scena Galaxy într-un univers în care spațiul și timpul nu au contat, ci doar pasiunea și dragostea pentru muzica techno.

Scena Alchemy e fost locul în care iubitorii de trap, hip-hop, dubstep sau drum’n’bass au cântat și au dansat alături de artiștii preferați - Bad & Boujee, Killa Fonic, Deliric X Silent Strike, Ian, FC DND, Marko Glass ft. BVCOVIA și OG Eastbull. 


O premieră pentru ediția de anul acesta a fost DJ-ul și producătorul Apashe, uimit de ceea ce a găsit în România, un public care se conectează autentic la muzică.

Dacă explorezi festivalul, vei găsi la orice colț ceva de făcut sau momente artistice speciale - spre exemplu, atât Esca + Otravă, cât și Andi Moisescu au pus muzică, spre bucuria celor prezenți.


Doi dintre cei mai mari DJ ai lumii, francezul David Guetta și Armin van Buuren sunt headlinerii zilei de duminică. În această seară, mainstage-ul UNTOLD va fi deschis de Almud, urmat de Vama, FERG, Years & Years, Fedde Le Grand.

Ne vedem la fața locului, da?

PS: Dacă deja te gândești la ediția de anul viitor, nu uita să te înregistrezi aici.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.