DesKiss Dimineața, 5 septembrie - telenovele clasice, bagaje pierdute și date-uri neconvenționale

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Cătălin, Ciprian și Corina au fost prezenți pe frecvențe și marți, cu chef de vorbă și multă energie.

Inițial au vorbit iar despre cât de aglomerat va deveni traficul de săptămâna viitoare, când copiii încep școala, dar apoi au început o întreagă discuție despre telenovele clasice și seriale. 

Oprișan a citit programul de la TV, s-a oprit o secundă la o emisiune despre preparate macedonești, dar apoi a revenit la ideea de bază - practic, moderatorii au fost curioști să afle de la ascultători la ce telenovele s-au uitat sau încă se mai uită.

N-au lipsit din listă „Sclava Isaura”, „Tânăr și neliniștit” sau „Clona”, dar nici drama coreeană „Alchimia sufletelor.”

Semnificațiile zilei

Așa cum ne-a obișnuit zi de zi, Ciprian a venit pregătit cu semnificațiile zilei. Așadar, azi avem - „Ziua Întârzierilor”, „Ziua Internațională a actelor de caritate”, dar și „Ziua pizzei cu brânză.”

La capitolul sărbătoriți celebri îl avem pe legendarul Freddie Mercury, care astăzi ar fi împlinit 77 de ani.

Hai să ascultăm împreună una dintre piesele sale clasice:


Kiss FM și vara lui 2023

Kissomanii au fost tare curioși să afle de la publicul lor - ce a însemnat Kiss FM pentru ei vara asta. Mesajele nu au întârziat să apară și au demonstrat încă odată de ce suntem cel mai ascultat radio din România. 

Mulți au spus că-și încep ziua cu Kiss și că DJ-ii de aici le oferă o sursă constantă de bucurie, iar o ascultătoare a declarat că „Kiss FM înseamnă o familie și faceți parte din familia noastră.” Aww!!!

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „O”. Loredana din Oradea a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate cele zece întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 100 de euro.

Bani și numerologie

Una dintre informațiile inedite pe care Corina, Ciprian și Cătălin au comentat-o spune că numerologia a fost declarată o nouă profesie în România, iar pentru suma de 2060 de euro, doritorii pot urma un curs pentru a se perfecta în acest domeniu.

În cadrul cursului, ei vor da tot felul de teste, inclusiv de „coerență și exprimare în analiza cosmică.” Aici găsești un exemplu dacă vrei să afli mai multe, altfel, te invităm să asculți intervenția prezentatorilor și în podcast-ul de mai jos.

N-aduce anu' ce-aduce Băcanu

O nouă zi, o nouă dilemă. De data asta, Corina a povestit despre o prietenă de-ale sale care s-a dus într-o călătorie de afaceri în afara țării, unde trebuia să țină o prezentare și să vândă un business. Când s-a dat jos din avion, femeia și-a așteptat bagajul o oră la bandă, însă acesta a fost pierdut și, implicit, toate hainele și lucrurile sale.

A depus plângere, a stat la cozi și, așa cum era de așteptat, a ajuns cu întârziere la hotel. Acolo, pentru că se grăbea și nu avea absolut nimic la ea, a hotărât să bată la uși, în speranța că va da peste o femeie care să-i împrumute puțin machiaj.

Prietena Corinei a dat peste o tipă isterică, care a chemat poliția, drept urmare a fost nevoită să dea o declarație și autorităților, lucru care a dus la anularea întâlnirii sale. 

În final, Corina a vrut să știe cum se descurcă oamenii în astfel de condiții sau ce fac?

Un răspuns amuzant a venit de la Dinu, care a spus „că-și înghesuie toate lucrurile în bagajul de mână.” Restul, cât și intervenția Corinei, în podcast-ul de mai jos.

Concurs de la BIC

Kissomanii au pregătit un concurs foarte simpatic pentru ascultători și copiii lor, în prag de începere a școlii. În parteneriat cu prietenii lor de la BIC, au avut de oferit un pachet plin de rechizite, în valoare de 100 de euro. 

„Back to school. Atâtea emoții….Până sună clopoțelul, scrie-le cu BIC”, se arată în mesajul campaniei. Oamenii au fost invitați să trimită un mesaj audio, în care să transmită copiilor lor de ce e important să meargă la școală. 

Mesajul câștigător de azi vine de la o doamnă care a spus că menirea școlilor este de a trezi în inimile copiilor dorința de a învăța nu pentru școală, ci pentru viață. 

BIC este un partener de nădejde pentru toți cei care folosesc aceste produse și e bine de știut că stilourile BIC au manșon triunghiular pentru a ajuta copii să-și poziționeze corect degetele.

Mai mult, dacă vei cumpăra produse BIC până la 30 septembrie, brand-ul va investi în proiecte educaționale desfășurate în școlile din România.

Întâlniri neconvenționale

Corina, Cip și Cătălin au încheiat matinalul cu o știre cel puțin interesantă via Japonia.

Așa cum apare scris în digi24.ro, materialul zice așa: „În Japonia, o țară care se confruntă cu o scădere a numărului de căsătorii, dar și cu un declin al populației, părinții merg la întâlniri pentru a le găsi copiiilor lor sufletele pereche. 

În orașul japonez Osaka, un grup de aproximativ 60 de bărbați și femei s-au adunat pentru a le găsi copiilor lor sufletul pereche.

Puțini dintre participanți vorbesc despre hobby-urile lor preferate, filme sau restaurante, sau chiar despre ei înșiși. Ei vorbesc despre copiii lor adulți, încă singuri, cărora speră să le găseasca un partener sau o parteneră.”

Ce părere ai despre așa ceva?

DesKiss Dimineața 5 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:14:33

DesKiss Dimineața - 4 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:06:11

DesKiss Dimineața - invitați Vunk și Lidia Buble - 3 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:20:45

DesKiss Dimineața - 2 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:06

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.