Show-ul Music On revine la The Mission cu alți artiști de top

Aniversare The Mission 23 de ani de activitate cu: Marco Carola, Ilario Alicante, Blondi:ish, Anotr și Ale de Tuglie - 2 decembrie, Pavilion B1 Romexpo, București.

LINEUP: ALE DE TUGLIE - ANOTR - BLOND:ISH - ILARIO ALICANTE - MARCO CAROLA - SUBLEE

Veste extraordinară pentru iubitorii de muzică electronică din România. Decembrie este luna Music On! Marco Carola va ajunge din nou în fața fanilor din București în această iarnă cu unul dintre cele mai impresionante show-uri din Ibiza - Music On. Evenimentul marchează aniversarea a 23 de ani de activitate The Mission. Alături de renumitul DJ pe 2 decembrie vor performa și Ale de Tuglie, Anotr, Blond:ish, Ilario Alicante, Marco Carola și Sublee, în Pavilionul B1 Romexpo din București.

Music On face înconjurul lumii de peste 12 ani și este un concept recunoscut internațional care încântă sute de mii de oameni de pe toate continentele, bifând nenumărate show-uri în orașe precum Miami, Ibiza, Londra, Buenos Aires, Dubai etc.

Fabricat în Napoli, Italia, conceptul a fost lansat într-un moment în care Marco Carola a simțit nevoia să-și extindă orizontul muzical și să împărtășească prietenilor și adepților acestui gen propria viziune despre muzică.

Fondatorul brand-ului, Marco Carola, este un adevărat fenomen al muzicii techno și un nume important atunci când vine vorba despre scena electronică mondială. De-a lungul carierei sale, a lansat albume de succes și reușește de fiecare dată să creeze set-uri memorabile, rămânând și astăzi unul dintre cei mai respectați artiști din industrie.

Evenimentul de anul acesta se află la a doua ediție, după succesul înregistrat în noiembrie 2022.

BILETE Biletele 1st release pentru The Mission pres. Music On Bucharest 2023 pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro și în rețeaua națională.

● Bilet 1st release General Access - 100 lei + taxe sold out

●Bilet 2nd release General Access - 125 lei + taxe

● Bilet 1st release Vip - 250 lei + taxe

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.