Jerry Seinfeld sugerează că am putea avea parte de o reuniune pentru noi episoade din serialul „Seinfeld”

La 25 de ani după ce serialul a luat sfârșit, Jerry Seinfeld a lăsat să se înțeleagă că ar putea avea loc o reuniune pentru noi episoade. 

În timpul unui spectacol de stand-up din Boston, sâmbătă (7 octombrie), comediantul a sugerat posibilitatea unei versiuni refăcute a finalului serialului.

Întrebat dacă i-a plăcut episodul final al sitcomului, care a stârnit controverse, Seinfeld a răspuns: „Am un mic secret pentru tine în legătură cu finalul. Dar nu pot să-l spun cu adevărat pentru că este secret. Uite ce vă voi spune, OK, dar nu puteți spune nimănui. Se va întâmpla ceva care are legătură cu acel final. Nu s-a întâmplat încă. Și exact la ce vă gândiți voi, [co-creatorul] Larry [David] și cu mine ne-am gândit și la asta. Așa că veți vedea, vom vedea."

Seinfeld a fost difuzat timp de nouă sezoane, din 1989 până în 1998. Sitcomul l-a avut ca protagonist pe Jerry Seinfeld în rolul unei versiuni fictive a sa, alături de prietenii George (Jason Alexander), Elaine (Julia Louis-Dreyfus) și vecinul său Kramer (Michael Richards).


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.