Meg Ryan explică de ce a luat o pauză de opt ani de la Hollywood

Meg Ryan revine pe marile ecrane.

Actrița este recunoscută pentru rolurile sale în comediile romantice din anii 1990: „When Harry Met Sally”, „Sleepless in Seattle” sau „You've Got Mail” sunt doar câteva dintre cele mai populare.

Cu toate astea, în urmă cu opt ani, Meg a luat o pauză de la Hollywood, iar acum, vedeta în vârstă de 61 de ani explică de ce: „Am luat o pauză imensă, deoarece am simțit că mai există atât de multe părți ale experienței mele ca om pe care vreau să le dezvolt. Este mișto să mă gândesc la ceea ce fac doar ca la un job și nu ca la un stil de viață, și mă ajută să văd lucrurile așa.”

În timpul celor 8 ani, Ryan s-a concentrat pe familie - ea are un fiu de 31 de ani, Jack, alături de fostul soț, Dennis Quaid, și a adoptat-o pe Daisy, 18 ani, în 2006.

Între timp, actrița a revenit la ceea ce știe să facă cel mai bine - ea va juca în „What Happens Later”, alături de David Duchovny. Este primul ei rol într-o comedie romantică după o pauză de 15 ani de la acest gen. 


Ea este și regizoarea producției, dar a și co-scris scenariul alături de Steven Dietz și Kirk Lynn. Primul rol în spatele camerei l-a avut în 2015, odată cu filmul „Ithaca”, unde și joacă alături de fiul ei Jack.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.