Kiss Music News

Vița de Vie a lansat piesa „Între valuri”

Ne vedem la concert?

Băieții de la Vița de Vie pregătesc un show 360 la Sala Palatului, pe 17 noiembrie, unde promit fanilor o experiență cu adevărat unică. 

Până se ne bucurăm de muzica live, hai să dăm un play la „Între valuri”, al treilea single de pe următorul lor album, „Lacrima și fier”, preconizat să se lanseze în data de 10.04.2024. 

Lansată după „Fluturi” și „Nimeni, nimic”, noua melodie este compusă de Adrian Despot și o vei putea asculta live în câteva zile.


Mereu în căutare de noi modalități de expresie, Vita de Vie și-a dezvoltat, în decursul celor 27 de ani de existență, mai multe personalități muzicale. 

ELECTRIC – formula de bază și epicentrul energiei recunoscute a trupei, ACUSTIC – o incursiune muzical eclectică către emoție, pe ritmuri care ajung uneori până la swing și bossa nova, făcută exclusiv prin intermediul instrumentelor naturale, ACU2TIC – varianta minimală, folk, susținută sincer în doar două voci și două chitări, și SIMFONIC – cheia de boltă a trupei și colaborarea cu o orchestra simfonică.

Vită de Vie 360 este concertul care pune pentru prima oară pe o scenă toate aceste 4 personalități. Ne vedem acolo, da?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.