DesKiss Dimineața, 24 noiembrie - invitați Titi Aur și Alex Ștefănescu

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

E vineri și ne-am trezit pe partea amuzantă a dimineții cu cei trei kissomani, dar cu un Oprișan supărat pentru că mâncarea a fost uitată acasă de Corina. Însă, Ciprian l-a îndemnat să vadă partea plină a paharului, că peste fix o lună va fi 24 decembrie! 

Concurs Bergenbier fără alcool

Știm cu toții cât de important este să conducem responsabil, dar și cum unii șoferi sunt mai „zmei” din fire. 

În perioada 13 - 24 noiembrie, zi de zi, ascultătorii sunt încurajați să trimită un mesaj pe Whatsapp-ul Kiss FM, la matinal, pentru a-l responsabiliza pe acel prieten care zice că „nu are nimic după un pahar.”

Cel mai amuzant sau convingător mesaj va fi premiat cu Bergenbier Fără Alcool în valoare de 100 de euro. Însă, pentru că astăzi e vineri, răspunsul corect a câștigat o sesiune de condus defensivă la Academia Titi Aur. 

Câștigătorul a fost Costin, cu răspunsul: „Cristi, mai ții minte când ai zburat cu Fordul ca Dominic Toretto după câteva pahare? Nu prea ți-a ieșit, așa că bea responsabil, bere fără alcool.” 

Invitatul emisiunii - Titi Aur

Titi Aur a fost prezent chiar în studio, alături de kissomani. Ciprian a vrut să știe dacă există un sfat pentru șoferii care pleacă acum, pe vreme rea, la drum. 

„În primul rând, iarna nu-i ca vara, știm asta, iarna avem aderență mai mică, avem vizibilitate mai mică, pietonii nu ne aud, mai ales că e zăpadă, pietonii sunt îmbrăcați cu haine groase, cu gluga pe cap, cu umbrelă și se feresc de vreme rea, iar asta înseamnă că trebuie să conducem mult mai atent în această perioadă. Bineînțeles, mașina trebuie să fie pregătită, trebuie să ținem cont că aderența este mai mică chiar dacă nu avem zăpadă afară, asfaltul rece are aderență mai mică chiar dacă avem anvelope de iarnă”, a spus Titi Aur. 

Tot Titi Aur a spus că mașinile cu volan pe dreapta reprezintă un pericol și ar trebui interzise.  

Ai cuvântul

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „Z”. Alexandru a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate întrebările. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 100 de euro.

Invitata emisiunii - Carmen Uscatu 

Carmen Uscatu de la Dăruiește Viață a intrat în direct la DesKiss Dimineața pentru a anunța inaugurarea istorică care are loc astăzi. De la ora 19:00 echipa DesKiss Dimineața va fi prezentă la inaugurarea corpului nou și ultra modern al Spitalului Marie Curie.

„După 40 de ani a venit timpul ca și oamenii din România să facă ceva excepțional și să vadă cu ochii lor astăzi ce au reușit să construiască în 5 ani de zile alături de Dăruiește Viață.  Un spital ultra modern, la standarde internaționale, un spital al viitorului, care va aduce cu siguranță speranță în sufletele părinților și o rată mai mare de supraviețuire pentru copiii bolnavi de cancer care se vor trata în acest spital”, a spus Carmen Uscatu.  

Ea a mai povestit că în acești 5 ani au venit alături de Dăruiește Viață peste 350.000 de oameni, care au donat pentru acest spital. Costurile pentru acest spital au ajuns la 53 de milioane de euro, iar banii au fost strânși din donații făcute de oameni, companii și artiști. Inaugurarea va fi făcută live și pe Kiss FM de la ora 19:00.  




Concurs Artesia și Tușnad

Râsul e un obicei sănătos și efervescent... ca apa! Intră în flow la Deskiss Dimineața cu Artesia și Tușnad. Apă din zona ta de confort!

Moderatorii i-au rugat pe ascultători să vorbească despre rutina lor salvatoare, cea care-i ține în zona de confort. 

Răspunsul câștigător a fost de la Silvestru: „Eu când mă trezesc beau apă în loc de cafea și văd că funcționează. Îmi pun ceasul să sune cu jumătate de oră înainte, mă trezesc și mă îmbrac și ies din casă repede, ca să nu-i vină patului vreo idee.”  

Invitatul emisiunii - Alex Ștefănescu

Alex a venit la colegii de la DesKiss Dimineața pentru a le cânta noua lui piesă, „Înjur frumos”.


„Este o piesă inspirată și de traficul bucureștean și de toate vorbele frumoase pe care le zicem, dar și de filosofia orientală și legea karmei, care ți se întoarce”, a spus Alex despre noua lui piesă.  

După ce a cântat live piesa „Înjur frumos”, Alex le-a cântat kissomanilor și o piesă pe care a compus-o special pentru DesKiss Dimineața. 



Avem bani de dat!

După cum bine știți, Kiss FM a celebrat recent 20 de ani, așa că Ciprian, Cătălin și Corina au daruri minunate pentru ascultători, zilnic, timp de 20 de zile, până la 1 decembrie.

Simplu fie zis, ei oferă 1000 de euro pe zi celui/celei care dă cel mai creativ răspuns la o întrebare care începe cu „de ce.” Azi a fost: „De ce au gogoșile găuri in mijloc?”

Există și o explicație științifică, după cum urmează: Înainte de Primul Război Mondial, americanii prăjeau aluatul pentru gogoși în formă împletită. Conform unui articol ce a apărut pe data de 26 martie 1916 în publicația Washington Post, se pare că un brutar a decis să schimbe forma gogoșii după ce un client s-a plâns că produsul era necopt la împletituri. „Sunt bine prăjite pe margini, dar la împletituri aluatul este destul de crud”, ar fi spus clientul nemulțumit. Atunci, brutarul a găurit cu un pahar o gogoașă și astfel a apărut faimosul desert găurit, care astăzi se vinde în zeci de sortimente pe tot globul pământesc.

Cât despre răspunsul câștigător pentru 1000 de euro, el a venit din partea lui Costeluș: „Gogoșile au gaură pentru a putea fi mâncate și de dive”. 

DesKiss Dimineața - invitat Alex Ștefănescu - 24 noiembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:32:57

DesKiss Dimineața - 4 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:06:11

DesKiss Dimineața - invitați Vunk și Lidia Buble - 3 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:20:45

DesKiss Dimineața - 2 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:06

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.