Noul trailer „Dune 2” ne face și mai nerăbdători să vedem filmul

Ești fan „Dune”?

„Văd mai multe viitoruri deodată, și în atât de multe inamicul nostru câștigă. Dar văd totuși o cale, există o cale îngustă prin care putem trece”, spune Paul Atreides, personajul central din film interpretat de Timothée Chalamet.

Noul trailer al „Dune 2” ne arată calea lui Atreides spre răzbunare, alături de iubita lui Chani (Zendaya) și poporul Fremen, împotriva celor care i-au distrus familia. Paul are de luat o decizie între dragostea vieții lui și soarta universului, în timp ce încearcă să prevină un viitor teribil pe care doar el îl poate vedea.

Pelicula ar fi trebuit să apară anul ăsta, dar lansarea a fost amânată pentru 1 martie 2024. Este al doilea film din trilogia regizată de Denis Villeneuve, bazată pe romanele lui Frank Herbert. Primul capitol a câștigat șase premii Oscar și a făcut un profit de 402 milioane de euro la nivel global.

În a doua parte putem vedea personaje noi interpretate de Christopher Walken și Austin Butler, alături de actori cunoscuți care-și reiau rolurile din primul film -  Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem, Dave Bautista, Charlotte Rampling, Stephen McKinley Henderson și Stellan Skarsgård.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.