Actrița Kate Hudson s-a lansat în muzică - ascultă primul ei single, „Talk About Love”

E talentată sau nu?

Kate Hudson este recunoscută pentru rolurile sale din comedii romantice, cum ar fi „Almost Famous” sau „How to Lose a Guy in 10 Days”, dar, în prezent, actrița și-a făcut debutul în muzică și a lansat primul ei single, „Talk About Love.”


Ea a scris piesa alături de logodnicul ei, solistul și chitaristul Danny Fujikawa, dar și cu ajutorul Lindei Perry, solista principală și compozitoarea de la 4 Non Blondes.

Hudson pregătește un întreg album și a declarat că prima ei piesă lansată vrea să fie „ceva delicios și sexy și toate lucrurile în care crede.” Vei descoperi o melodie cu note de rock, pop, dance, care sună nostalgic și interesant, așa că abia așteptăm să ne spui cum ți se pare.

Kate este fiica actriței Goldie Hawn și a muzicianului Bill Hudson, iar talentul ei muzical deja l-a prezentat lumii în filmul „Nine”, lansat în 2009, dar și în cele cinci episoade din serialul „Glee” în care a jucat, în 2012 și 2013. 




În 2022, ea a interpretat și o variantă nouă a piesei „7 Rings” de Ariana Grande, în cadrul „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, așa că în mod cert putem spune că vedeta are voce.


„Am fost prinsă cu scrisul și am urmărit viața prin cântece de când eram mică. Totul depinde de acel moment și abilitatea de a te asigura că poți fi acolo pentru muzică. În sfârșit, pentru mine, momentul este acum”, a declarat ea.

Piesa este deja disponilă pe YouTube și te încurajăm să-i dai play!

Apropo de asta, uite ce a scris Kate în descriere: „Dă volumul la maximum, lasă geamul jos de la mășină, lasă-ți părul liber, respiră și află că ești demn de iubire, așa că VORBEȘTE DESPRE ASTA! Mi se pare ireal că am lansat acest cântec și abia aștept să-l asculți!”


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.