Kiss Music News

Grammy 2024: Taylor Swift a făcut istorie

Taylor Swift este pe val.

Artista este un adevărat fenomen în showbiz și a făcut istorie de multe ori de-a lungul carierei sale. 

În cadrul premiilor Grammy 2024, ea a reușit o nouă performanță și a devenit primul artist din istoria competiției care a câștigat „Albumul Anului” de patru ori.

Premiul i-a fost înmânat de Celine Dion, o apariție neașteptată la eveniment, mai ales în urma informațiilor cu privire la starea ei de sănătate.

Taylor a profitat de ocazie pentru a-și felicita prietenii și producătorii (Jack Antonoff și Lana Del Rey au fost cu ea pe scenă), dar și pentru a le transmite fanilor că lucrează la un nou album.


Swift a vorbit și despre cum „i-ar plăcea să spună că ăsta este cel mai fericit moment din viața ei”, dar adevărul este că se mai simte așa și atunci când termină un cântec, pregătește un concert sau face repetiții alături de dansatorii ei.

„Pentru mine acest premiu reprezintă munca. Tot ceea ce vreau să fac este să continui să pot face asta. Iubesc la nebunie meseria mea și mă face incredibil de fericită. Sunt uluită de faptul că unii oameni simt la fel și m-au votat pentru acest premiu”, a mai spus cântăreața pe scenă.


De-a lungul anilor, artista a mai câștigat la această categorie în 2010 cu „Fearless”, 2016 cu „1989” și în 2021 cu „Folklore.”

Premiile Grammy din acest an au fost dominate de femei (SZA, Victoria Monét și trupa Boygenius au câștigat multe premii), în timp ce Killer Mike a fost artistul care a câștigat cele mai multe premii, dar care, la finalul serii, a fost arestat pentru o altercație în backstage.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.