Ana Aslan - cea care a descoperit elixirul tinereții

ELE au cucerit lumea, de la podiumurile olimpice la scenele de concert și laboratoarele de știință... ELE au făcut istorie! Și continuă să o facă!

Ana Aslan a revoluționat medicina. A fost medic român specialist în gerontologie, academician din 1974, director al Institutului Național de Geriatrie și Gerontologie.

A evidențiat importanța procainei în ameliorarea tulburărilor distrofice legate de vârstă, aplicând-o pe scară largă în clinica de geriatrie, sub numele de Gerovital. La acea vreme, mulți sunt cei care consideră că Ana a descoperit elixirul tinereții. 

Printre personalitățile care au validat-o și care au apelat la Gerovital H3, preparatul revoluționar pe care Ana Aslan și-a pus semnătura, se numără Charlie Chaplin, J.F. Kennedy, Salvador Dali sau Aristotel Onasis.

Munca ei a prins rădăcini într-un institut celebru la nivel mondial. Fondat in 1952, Institutul National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan este primul institut din lume dedicat creării premiselor unei longevități active prin protejarea, menținerea și îmbunătățirea sănătății pacienților vârstnici.

În campania eroinELE te provocăm să le recunoști pe cele care au lăsat o amprentă de neșters în istoria noastră. Cu indicii captivante oferite pe parcursul zilei, ascultă, gândește-te și trimite-ne răspunsul tău! Primești indicii, deslușești mistere și, dacă răspunzi corect cel mai repede, pe WhatsApp la 0722206020, poți câștiga premii fabuloase de la TEILOR. Să vedem cât de bine cunoști marile femei care au scris istorie în România!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.