Oana Pellea - una dintre cele mai bune actrițe din România

ELE au cucerit lumea, de la podiumurile olimpice la scenele de concert și laboratoarele de știință... ELE au făcut istorie! Și continuă să o facă!

Oana Pellea nu este doar una dintre cele mai iubite actrițe din România, fiica unuia dintre cei mai iubiți actori români din toate timpurile (Amza Pellea), dar și una dintre româncele care de-a lungul vremii a reușit să-și construiască o carieră impresionantă, cu peste 50 de roluri importante în teatru și 20 în film românesc și internațional.

Valoarea i-a fost confirmat și de Majestatea Sa Regele Mihai I al României, care i-a acordat Oanei Pellea decorația Crucea Casei Regale a României la 25 octombrie 2012, dar și de Academia Română, care a onorat-o cu premiul Aristizza Romanescu pentru cariera teatrală și cinematografică la 16 decembrie 2010.

În plus, dragostea românilor pentru Oana Pellea a mai fost confirmată și odată cu publicarea volumului „Jurnal 2003-2009”, care a fost cea mai bine vândută carte a Editurii Humanitas în 2009  (peste 50.000 de exemplare vândute).

În campania eroinELE te provocăm să le recunoști pe cele care au lăsat o amprentă de neșters în istoria noastră. Cu indicii captivante oferite pe parcursul zilei, ascultă, gândește-te și trimite-ne răspunsul tău! Primești indicii, deslușești mistere și, dacă răspunzi corect cel mai repede, pe WhatsApp la 0722206020, poți câștiga premii fabuloase de la TEILOR. Să vedem cât de bine cunoști marile femei care au scris istorie în România!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.