Ultimul weekend de WinterKiss 2024 - cum a fost la party-urile de la și Poiana Brașov, Șureanu și Păltiniș

Un nou weekend de WinterKiss memorabil.

Și în weekendul care trecut a fost WinterKiss pe pârtiile din România. Mai exact, a fost ultimul din acest sezon.  


Pe 2 martie, la Șureanu au fost prezenți DJ Emil Safta, Cristi Neacșu și MC Tom Crîngureanu.  De atmosfera din Poiana Brașov s-au ocupat DJ Antenna, DJ George A și DJ Yaang. Iar duminică, 3 martie, la Păltiniș au fost prezenți tot DJ Emil Safta, Cristi Neacșu și MC Tom Crîngureanu.  


La final de WinterKiss, Cristi Neacșu ne-a mărturisit următoarele: 

Nu-mi vine să cred că deja vorbesc cu nostalgie despre WinterKiss. A fost weekendul perfect, cam greu să ne despărțim de distracția de pe pârtii. La Șureanu zăpadă era perfectă pentru schiat, e un adevărat paradis ascuns locul ăla, trebuie să fii super pasionat ca să ajungi acolo. Oamenii foarte calzi, în ciuda faptul că au fost puțin peste 0 grade. Ne-am încins cu toții la dans și cu ceva shoturi, de ce să nu spunem lucrurilor pe nume, și n-am mai simțit frigul. Topeam și zăpada dacă stăteam mai mult. Le mulțumim tuturor celor care s-au distrat la înălțime alături de noi sezonul ăsta. Îi așteptăm și la Summer Kiss, la mare!”


Și DJ Yaang s-a arătat foarte încântat de cum au decurs lucrurile în Poiana Brașov, chiar dacă n-a fost prea multă zăpadă:  


„M-am bucurat să prind ultimul weekend de WinterKiss, care s-a nimerit să fie în primele zile din martie. Deci, a fost un SpringWinterKiss, cum tot glumeam eu cu Olix la Kiss Kiss in the Mix. Mai aveam puțin și ne dădeam cu schiurile pe pârtia de ghiocei, dar cu toate că a fost cald, la baza pârtiei Brădeț, din Poiana Brașov, oamenii au venit, s-au distrat, au fost și tineri și copii și părinți. Am avut o mulțime de premii, de dimineață până seara, am avut activări foarte mișto cu cei de la ING  și cu cei de la Nivea, care au oferit o grămadă de premii. Și am înregistrat show-ul de acolo, de pe pârtie, de la after ski, unde se afla scena WinterKiss, și am făcut un fel de best of pe care mai apoi l-am dat pe Kiss FM, alături de DJ Antenna și DJ George A. Abia aștept WinterKiss 2025!”, a povestit DJ Yaang.           

Așadar, după ce am încălzit atmosfera la WinterKiss, urmează să o răcorim la SummerKiss, în această vară, la mal de Marea Neagră!  

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.