Cool Stuff

Prințul William oferă detalii despre cum se simte soția lui, Kate Middleton

Toată lumea se simte bine.

Prințul William a făcut o vizită în Newcastle, unde mai mulți oameni au venit să-l întâmpine și să-l salute. Una intre femeile prezente l-a întrebat cum se simte soția lui, dar și copiii lor. 

„Toți suntem foarte bine, mulțumesc”, a comentat William. Femeia a continuat și a zis - „și Catherine, nu?”, la care prințul moștenitor a subliniat - „toți suntem foarte bine.”


Vizita în Newcastle, în cadrul unei organizații pentru sănătatea mintală, marchează a treia zi de când William și-a reluat îndatoririle regale, în timp ce Middleton a luat o pauză, în timp ce face un tratament pentru cancer.

Ziua în care William a revenit în mijlocul oamenilor, marchează și ziua în care tatăl său, Regele Charles al III-lea, și-a reluat îndatoririle în public, după ce Palatul Buckingham i-a anunțat diagnosticul de cancer în februarie.

„Regele a ales să-și dezvăluie diagnosticul pentru a evita speculațiile și în speranța că ar putea ajuta în înțelegerea publică pentru toți cei din întreaga lume afectați de cancer”, a declarat Buckingham la acea vreme.

În prezent, regele (75 de ani) a vizitat University College Hospital Macmillan Cancer Centre, unde s-a întâlnit cu medici și pacienți. Monarhul a fost însoțit de soția lui, Regina Camilla. Un purtător de cuvânt al palatului a declarat că regele se simte foarte bine, în timp ce încă face tratament pentru boala pe care o are.

În martie, Kate a făcut și ea un video public, unde a dezvăluit că a avut cancer, iar acum face chimioterapie preventiv.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.