Au început filmările la „And Just Like That”, continuarea celebrului „Sex and the City”

Carrie Bradshaw revine în viețile noastre.

Sarah Jessica Parker și-a anunțat fanii că filmările la sezonul 3 din „And Just Like That” au început, și a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu scenariile de la primele două episoade din serie. 

Actrița le-a dat tag în postare și colegelor ei, Kristin Davis și Cynthia Nixon, a.k.a. Charlotte și Miranda, așa că abia așteptăm să vedem noi aventuri de la cele trei, plus noile prietene pe care și le-au făcut în noul serial.


Show-ul a primit undă verde pentru un nou sezon, la finalul sezonului 2. „Suntem încântați să petrecem mai mult timp în universul Sex and the City, și să spunem povești noi despre aceste personaje în care ne regăsim și care sunt o inspirație pentru toată lumea”, a spus producătorul executiv al seriei, Michael Patrick King, la acea vreme.

Sezonul 2 s-a încheiat cu o petrecere între prieteni, unde Carrie și-a luat rămas bun de la apartamentul ei din centrul New York-ului, iar Kim Cattrall a avut un cameo în serie, spre bucuria fanilor. În scena scurtă, Samantha a sunat-o pe Carrie dintr-o mașină din Londra, unde a anunțat-o că nu poate ajunge la cină.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.