Actrița Anya Taylor-Joy dezvăluie cât de greu i-a fost să filmeze „Furiosa: A Mad Max Saga”

Anya Taylor-Joy a filmat peste șapte luni la „Furiosa: A Mad Max Saga.”

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit celor de la The New York Times, actrița a mărturisit că atunci când producția s-a încheiat, în 2022, a „știut că va avea nevoie de doi ani să se refacă.”

„M-am simțit extrem de singură cât am filmat la filmul ăsta. Nu vrea să merg în profunzime cu asta, dar tot ceea ce am crezut că va fi ușor a fost greu”, a spus ea, în timp ce jurnaliștii de la Times au notat că „și-a ales cuvintele cu grijă.”

Întrebată care au fost dificultățile pe care le-a întâmpinat pe platourile de filmare, Joy a evitat să răspundă și a zis doar: „vorbește cu mine despre asta în 20 de ani.”

Ea a ținut și să-i aducă laude regizorului George Miller: „Îl iubesc pe George și dacă vei face vreodată ceva de genul, atunci vrei să fii în mâinile cuiva ca George Miller.”

Cu toate astea, într-un interviu ulterior pe care l-a oferit celor de la Variety, Anya a vorbit despre cum nu a putut să vadă versiunea finală a producției. „În primele trei minute plâng, apoi nu pot să vorbesc. Mi s-a părut foarte traumatizant să-l revăd.”


Charlize Theron, cea care a jucat-o pe Furiosa în filmul „Fury Road” din 2015, tot în regia lui Miller, a spus la acea vreme: „Simt un mix de bucurie extremă pentru tot ceea ce am realizat, dar am și un mare gol în stomac. Este un nivel de traumă pe care „corpul și-o aduce aminte”, legată de filmări, care încă este acolo pentru mine.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.