Pierce Brosnan va juca într-un thriller regizat de fiul lui, Sean Brosnan

Este al doilea film regizat de Sean, după producția „My Father Die.”

„Wolfland” este descris drept o „odisee epică”, unde un tânăr ajunge să-și părăsească satul natal, după ce sora lui este atacată de un vârcolac și arată semne de transformare.

Adolescentul pornește în căutarea unui vânător de vârcolaci, singurul care poate avea un antidot pentru sora lui. Când găsește „legenda”, pe Devlin, are o mare dezamăgire.

Bărbatul este beat într-un bar și nu are niciun chef de povești cu fantome. În cele din urmă, ia banii puștiului și este de acord să pornească într-o aventură alături de el, lucru care se dovedește a fi nu chiar cea mai plăcută idee.

Pierce Brosnan este recunoscut pentru rolurile sale din seria Bond - 007, dar a mai jucat și în producții precum „Black Adam,” „The Thomas Crown Affair” sau „Mamma Mia!”


În curând, îl vei putea vedea și în filme precum „The Unholy Trinity” și „Four Letters of Love.”

„Sunt entuziasmat să lucrez cu Pierce la un film care-și propune să redefinească sub-genul vârcolaci. Cu ajutorul noilor tehnologii, vom realiza transformarea omului în lup în scene care să rivalizeze cu filmul clasic „An American Werewolf in London”, a spus regizorul.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.