Kiss Music News

5 piese The Motans pe care abia așteptăm să le auzim LIVE la Zilele Constanței 2024

Ne vedem la concert?

Weekend-ul ăsta se anunță vreme bună, dar și muzică live de calitate, așa că-ți propunem să mergem la mare.

Unde mai exact? La Zilele Constanței 2024!

Evenimentul este un proiect adresat constănțenilor de ziua lor, de aceea va fi vorba despre o sărbătoare care unește și definește comunitatea locală, va fi celebrat multiculturalismul Constanței, vor fi puse în valoare talentele locale, iar accentul va fi pus și în acest an pe educație și timp petrecut în familie la evenimente de calitate adresate copiilor, tinerilor și adulților deopotrivă.

Peste tot în oraș te așteaptă diferite surprize, așa că stai cu ochii pe secțiunea noastră specială, astfel încât să fii la curent cu tot ce mișcă.

Festivalul va avea loc în perioada 17-21 mai, iar la concerte ne vedem în Piața Ovidiu din Constanța.

Jean Gavril, Andreea Bănică, Delia, Voltaj, Pepe sau 3 Sud Est sunt doar câțiva dintre artiștii pe care-i poți vedea LIVE, însă programul complet îl găsești mai jos.

The Motans nu lipsesc din line-up, așa că ți-am pregătit o listă cu 5 melodii superbe pe care ne-ar plăcea să le ascultăm la fața locului.

Denis nu are doar o voce minunată, dar scrie și versuri sensibile, iar concertele lui LIVE sunt cu adevărat senzaționale. 

Dacă ai chef de o aventură, atunci hai până la mare, să cântăm, să dansăm și să ne distrăm împreună. Până atunci, și dacă vii și dacă nu, dă play la melodiile de mai jos.

Te vor purta prin toate stările posibile, de la melancolie la bucurie, dar mai presus de toate îți vor face ziua mai frumoasă!

Care este preferata ta?

The Motans x Andra - Înapoi în viitor


The Motans - Molii


The Motans x Delia - Tu O'clock


The Motans - Înainte Să Ne Fi Născut


The Motans - Versus


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.