Kiss Time Out

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt pentru cel de-al patrulea sezon al seriei „The Witcher”

Netflix a oferit fanilor prima imagine a lui Liam Hemsworth în rolul lui Geralt of Rivia în The Witcher.

Actorul australian preia rolul inițiat de Henry Cavill - care a interpretat personajul în primele trei sezoane ale serialului.

După evenimentele șocante de la finalul sezonului trei, noul sezon îi urmărește pe Geralt, Yennefer și Ciri separați unul de celălalt, în timp ce traversează continentul devastat de război și numeroșii săi demoni. Dacă pot îmbrățișa și conduce grupurile de neadaptați în care se află, au șansa de a supraviețui botezului cu foc și de a se regăsi unul pe altul.

Primele imagini din noul sezon îl arată pe Hemsworth cu celebrul păr lung și alb al lui Geralt din spate. Într-un videoclip însoțitor, actorul este văzut îndepărtându-se de cameră înainte de a se întoarce pentru un prim-plan asupra ochilor galbeni distinctivi ai personajului său.

Cavill a șocat fanii când și-a anunțat plecarea din serial în octombrie 2022, cu un an înainte ca sezonul trei să fie lansat în două părți, vara trecută.

„Henry Cavill a fost un Geralt incredibil și sunt onorat că îmi predă frâiele și îmi permite să iau în primire lamele Lupului Alb pentru următorul capitol al aventurii sale. Henry, sunt un fan de-al tău de ani de zile și am fost inspirat de ceea ce ai adus acestui personaj îndrăgit. S-ar putea să am niște cizme mari de umplut, dar sunt cu adevărat încântat să pășesc în lumea The Witcher", a spus Liam într-un comunicat.

Cavill a anunțat la vremea respectivă că își va relua rolul lui Superman în franciza DC Films; cu toate acestea, planurile au fost schimbate ulterior de șeful studioului, James Gunn. În schimb, rolul va fi interpretat de starul din „The Politician”, David Corenswet, în viitorul Superman.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.