Actrița Millie Bobby Brown și fiul lui Jon Bon Jovi s-au căsătorit

Cei doi au zis „da” în secret.

„Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi au făcut schimb de jurăminte în America, weekend-ul trecut. Cei doi plănuiesc o petrecere mare anul ăsta, tot în State, dar acum s-au căsătorit legal și au rezolvat partea care ține de acte”, a spus o sursă celor de la The Sun.

Sursa a precizat și cum petrecerea a fost una intimă, romantică, unde doar familia și prietenii apropiați au fost prezenți.


Millie (20 de ani) și Jake (22 de ani) și-au început relația în 2021, iar de atunci au apărut de nenumărate ori împreună pe covorul roșu de la evenimente. Ei s-au logodit în 2023.

Actrița a povestit cum a știut cât este el de special, încă de prima oară când s-au întâlnit. „Din clipa în care am vorbit, am știut că va deveni o mare pare din viața mea. Am fugit la mama mea și i-am zis că-l plac enorm de mult. E pur și simplu sentimentul care-ți spune că știi cu siguranță că-ți vei petrece restul vieții cu acea persoană. Cred că gândim prea mult în viață. Singurul lucru care avea sens pentru mine era el”, a spus Bobby Brown.

Artistul Jon Bon Jovi a declarat că este convins că ei vor construi la relația lor, chiar dacă sunt încă foarte tineri. „Am cunoscut-o pe Millie în ultimul an și muncește foarte mult; ea și Jake vor crește împreună, în modul lor. Este o versiune accelerată a modului în care am procedat și eu, în urmă cu 40 de ani, și cred, cu suportul familiei din jurul lor, se vor descurca de minune”, a zis el.


În februarie 2024, solistul și-a întărit vorbele de anul trecut: „Cresc împreună! Sunt îndrăgostiți nebunește unul de altul și îi iubim pe amândoi pentru asta. Este o aventură frumoasă!”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.