Ryan Phillippe a postat o fotografie cu Reese Witherspoon, la 16 ani de când au divorțat: „Eram hot amândoi”

Actorii au rămas prieteni.

Ryan Phillippe a avut un moment de nostalgie și a privit în trecut, în anii în care el și Reese Witherspoon au fost căsătoriți. 

Actorul a postat o imagine cu ei doi, de când erau tineri. „Eram hot la finalul anilor '90. Timpuri mai cool decât azi”, a notat el în dreptul fotografiei de pe Instagram.


Cei doi au fost căsătoriți între 1999 și 2008 și au împreună doi copii, Ava, 24 de ani, și Deacon, 20 de ani.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în martie, Phillippe a vorbit despre relația pe care o are cu fosta soție, cât și despre dacă este o mai mare provocare să-și crească copiii împreună, pe măsură ce ei se maturizează. 

„Da și nu. Nu am avut niciodată probleme cu asta. Am fost mereu extrem de devotați, chiar și când n-am mai format un cuplu. Treaba asta a făcut lucrurile ușoare. Ei au fost prioritatea. Și vezi de multe ori în astfel de situații, când nu e vorba despre asta, iar copiii devin pioni sau o modalitate prin care părinții se rănesc reciproc.

Noi n-am făcut vreodată asta. Nu vom vorbi vreodată rău unul de altul. Am fost mereu uniți în suportul pe care-l oferim lor, iar acum amândoi sunt adulți. Dar eu și Reese avem o prietenie și ne auzim la telefon pentru diferite alte lucruri din viețile noastre”, a zis el.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.