Ce se întâmplă cu relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Zvonurile cu privire la căsnicia lor nu se mai opresc.

Presa mondenă internațională relatează că Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt în pragul unui divorț, după doi ani de când au spus „da” în fața altarului.

Zvonurile s-au intensificat, iar recent actrița a fost văzută în timp ce căuta o nouă casă de vânzare. Potrivit surselor, cei doi nu mai locuiesc împreună și au fost văzuți de mai multe ori fără verighete.

„Separarea devine din ce în ce mai urâtă. Ea nu pierde timpul de a merge mai departe. A fost la Met Gala singură, a fost la cină de Ziua Mamei fără el, iar acum își caută o altă locuință, tot singură, după ce au petrecut luni de zile în timp ce și-au căutat casa perfectă. Au o avere combinată de peste 550 de milioane de dolari, așa că divorțul nu va fi în niciun caz ușor”, a spus o sursă celor de la In Touch.


Primele zvonuri cu privire la relația lor au apărut după ce cuplul nu a fost împreună de Ziua Mamei - de atunci, nu au mai fost fotografiați împreună de aproape două luni, până când nu s-au reunit la absolvirea lui Fin, fiul lui Affleck.

Lopez este în turneu de promovare a fimului „Atlas”, iar un reporter a întrebat-o cum stau lucrurile între ea și Bem, moment în care actrița a răspuns: „Știi mai bine de atât.”

O altă sursă a spus celor de la Page Six cum Ben „și-a venit în simțuri” cu privire la romanța lor și a acceptat faptul că mariajul „nu funcționează.”

Aparent actorul locuiește în Brentwood, în timp ce Jennifer a rămas în casa lor de 60 de milioane de dolari, locuință pe care au cumpărat-o anul trecut.

Tot bazate pe zvonuri sunt și informațiile care susțin că una dintre problemele cuplului a fost generată de faptul că Lopez a fost dispusă să vorbească cu lumea întreagă despre căsnicia lor, în timp ce actorul este mult mai retras cu privire la viața privată.

„Când ne-am cuplat din nou i-am spus că nu vreau relația noastră pe social media. Apoi am realizat că nu e fair ceea ce-i cer. E ca și cum te-ai căsători cu un căpitan de vas căruia îi spui că nu-ți place apa. Învățăm compromisul. Însă lucrurile intime, am simțit mereu că sunt sacre și speciale, deoarece sunt intime”, a spus Ben în cadrul documentarului lansat de soția lui, „The Greatest Love Story Never Told.”

Sursele continuă și vorbesc despre cum fosta soție a actorului, Jennifer Garner, este cea care încearcă să-i ajute. Garner, potrivit zvonurilor, este convinsă că Jennifer este o alegere bună pentru Ben, ține la ea și le dorește fericire.

„Garner a trecut prin asta cu același bărbat, și chiar dacă circumstanțele au fost diferite, amândoi au înfruntat cam același gen de probleme. Jen nu-și dorește ca Ben să renunțe la căsnicie”, a mai spus o sursă celor de la DailyMail. Aceeași persoană a mărturisit și cum Garner l-a vizitat pe Ben de mai multe ori la casa lui, unde a încercat să-l convingă să-și salveze căsnicia.


Ambele actrițe sunt îngrijorate ca Ben să nu revină la alcool, obicei la care a recurs de fiecare dată când a avut probleme maritale. „Cea mai mare frică acum este că el se va apuca din nou de băut”, au confirmat sursele.

Alcoolul a contribuit la divorțul dintre el și Garner, după 13 ani de relație. Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la New York Times, Ben a zis: „Am băut normal o vreme. Apoi am început să beau din ce în ce mai mult, atunci când căsnicia mea se destrăma, undeva prin 2015-2016. Băutul meu, în mod normal, a creat și mai multe probleme în relație.”


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.