A apărut primul trailer al noului film semnat de Yorgos Lanthimos, cu Emma Stone în rol principal - „Kinds of Kindness”

Filmul va fi disponibil în cinematografe din 21 iunie.

Emma Stone și regizorul Yorgos Lanthimos fac din nou echipă, după ce ultimul lor film, „Poor Things”, i-a adus actriței un Oscar.

Noua producție, „Kinds of Kindness”, este un soi de fabulă care urmărește trei personaje - un bărbat „fără posibilitatea de alegeri” încearcă să-și recâștige controlul asupra propriei vieți, un polițist care se reunește cu soția lui dispărută pe mare și o femeie care caută pe cineva cu o abilitate spirituală specială.

Lanthimos și Stone au un istoric împreună, iar cei doi au mai colaborat în producții precum „Bleat” (2022) și „The Favourite”, în 2019.


Scenariul a fost scris de regizor alături de Efthimis Filippou (cunoscut pentru „The Killing of a Sacred Deer”) și rezultatul nu a fost ușor de descifrat. 

Mai mulți membri din distribuție au mărturisit pentru Vanity Fair reacțiile lor inițiale. „Nu am înțeles ce am citit, pur și simplu nu am înțeles scenariul”, a spus Hong Chau. Mamoudou Athie a avut aceeași opinie, în timp ce Jesse Plemons a declarat „Doamne! Ce?”, nu fără a adăuga că a trebuit să-l citească de încă 30 de ori pentru a prinde ideea.

Filmul va fi împărțit în trei părți - „The Death of R.M.F.”, „R.M.F. Is Flying” și „R.M.F. Eats a Sandwich”, iar majoritatea actorilor joacă mai multe personaje în poveste. „Faptul că am ales aceiași actori în roluri diferite, oferă un soi de unitate și continuitate între cele trei povești. Plus de asta, nu am vrut ca actorii să se schimbe foarte tare de la un rol la altul”, a explicat regizorul.

Din distribuție mai fac parte Hunter Schafer, Willem Dafoe, Hong Chau, Margaret Qualley și Joe Alwyn.

Filmul a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, unde Jesse Plemons a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor.” Abia așteptăm să-l vedem la cinema!


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.