Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Loredana a povestit despre viitorul concert de la Sala Palatului: „Va fi un eveniment unic în viața mea!”

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Loredana Groza a venit în această dimineață la matinalul Kiss FM pentru a sta de vorbă cu „vitaminele”. 

Ciprian a vrut să știe din primele secunde dacă piesa „Bună seara, iubito!” este cerută la toate concertele Loredanei. 

„Sunt multe piese etalon, dinainte de 90 sunt și „Mă întreb ce să fac”, „Măcar o clipă”, „Îți citesc în ochi” și sute de cântece pe care le-am înregistrat încă de la 14 ani, când am intrat în lumea asta a muzicii, la Steaua fără nume, un concurs gen X Factor, The Voice, American Idol, dar poate puțin mai complicat decât concursurile din ziua de azi, pentru că trebuia să dai 1000 de probe, trebuia să cânți cu orchestră live, trebuia să cânți doar cu pianul, trebuia să dai probe de dicție, era un concurs extrem de serios, cu multe probe eliminatorii, erau 3 etape”, a spus Loredana. 


Loredana a povestit și despre serialul în care joacă acum, de pe Antena 1, dar a mai dezvăluit și că în această vară va apărea și într-un film. 

„Probabil foarte puțini știu că majoritatea cântecelor mele sunt produse scrise de mine, începând cu anii 90 am intrat în această nouă etapă din viața mea, cu curajul de a putea să mă exprim în totalitate creativ, să pot să-mi expun gândurile, sentimentele prin cântecele mele și cred că a contat foarte mult. A fost o refulare extraordinară. Un artist trebuie să-și consume cumva interiorul în exterior și să-și aducă din adâncul sufletului la suprafață și să împărtășească cu lumea tot ceea ce simte. Cred că asta m-a făcut să fiu întotdeauna aproape de fanii și de publicul meu”, a mai povestit Loredana.

De asemenea, Loredana a venit la DesKiss Dimineața pentru a anunța în premieră că anul acesta va avea loc un eveniment deosebit, 40 de ani de carieră puși într-un singur concert - „Loredana Forever”, 16 noiembrie, la Sala Palatului. 

„Va fi un eveniment unic în viața mea!”, a declarat Loredana. 


Loredana a mai mărturisit că dacă ar fi să cânte toate piesele ei, atunci concertul eveniment ar avea 4 ore, așa că a cerut ajutorul fanilor pentru a-i scrie să-i spună ce piese își doresc să audă la „Loredana Forever”. 

Tot Ciprian a vrut să știe și care a fost cea mai grea perioadă muzicală pentru Loredana. 

„Toate perioadele au fost grele, dar cred că cea mai șocantă perioadă a fost în 90, când a venit Revoluția. A fost o perioadă când tot ce se întâmplase înainte dispărea sau lumea credea că va dispărea. Era dorința aia de a șterge trecutul și de a lua totul de la zero. Ceea ce a fost o utopie, pentru că trecutul rămâne acolo, nu putem să-l ștergem. Important e să nu trăim acolo și să nu rămânem blocați în el. Românii au crezut că într-o lună după ce Ceaușescu a fost împușcat, România va exploda, Imperialismul va ajunge să domine această lume într-un mod pozitiv. Schimbarea a venit cu lucruri bune, dar și cu lucruri mai puțin bune”, a mărturisit Loredana. 

Totodată, Loredana a anunțat că până de ziua ei, pe 10 iunie, biletele la „Loredana Forever” au un preț special.  

DesKiss Dimineața - invitată Loredana - 31 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:58

DesKiss Dimineața - 5 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:03

DesKiss Dimineața - 4 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:03:35

DesKiss Dimineața - 3 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:12

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.