Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Alina Eremia a povestit despre „Gura ta” și relația cu fratele ei

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Invitata matinalului de astăzi a fost Alina Eremia.

Ea a venit la DesKiss Dimineața pentru a cânta în premieră LIVE piesa „Gura ta”, cel mai nou hit al artistei.


Apoi a rămas la povești cu Oprișan și Ciprian, pentru că astăzi băieții au trebuit să se descurce fără Corina. 

Ciprian a vrut să afle de ce în videoclipul piesei „Gura ta” Alina stă la masă cu un papagal. 

„Mi s-a părut că piesa inspiră foarte multă dulceață, iar eu când mă gândesc la ceva dulce și inocent, mă gândesc la animale. Am o slăbiciune pentru animăluțe. Și m-am gândit: „ce tare ar fi să apară un animăluț”. Fido e dresat ca la carte, e foarte obișnuit cu oamenii, este foarte sociabil, e super băiat. Chiar ne-am distrat foarte tare la filmări și mi se pare că atunci când ai un animăluț pe platoul de filmare se echilibrează energia, mi se pare că toată lumea e super bine dispusă. Și m-am distrat foarte foarte tare!”, a povestit Alina. 


Și fratele Alinei este cântăreț, așa că Ciprian a întrebat-o pe Alina ce anume din familia lor a făcut ca ambii copii să se apuce de muzică. 

Alina a dezvăluit că mama lor a cochetat cu muzica, dar nu a reușit să facă o carieră din asta, însă nu le-a impus copiilor ei să urmeze această cale, ci Alina a avut o înclinație pentru partea muzicală încă de foarte mică. 

De asemenea, ea a mai povestit că Thalia a văzut un cover de-al ei din „Pariu cu viața”, serialul fiind subtitrat și în spaniolă, și l-a postat pe paginile ei de social media, ceea ce a făcut-o să explodeze de fericire.

Ciprian i-a dezvăluit Alinei că mai mulți ascultători ar fi de părere că „Gura ta” e chiar mai bună decât „Ai fost”. 

„Piesa asta mi se pare că e o completare foarte frumoasă la „Ai fost” și mi se pare că e în sfera aia de emoție, dar nu pot... Mai ales că am foarte multe amintiri cu „Ai fost” de la concerte, cu oameni care sunt cu toate blițurile de la telefoane sus...”, a povestit Alina, recunoscând că nu vrea să facă această comparație. 

Despre proiectele comune cu fratele ei, Alina a povestit că primul lor obiectiv a fost să facă o piesă împreună, „Ilegal”. Inițial, ea nu trebuia să fie pe această piesă, dar dacă Mircea tot avea nevoie de o voce feminină, Alina s-a oferit. 

„Vrem să repetăm figura și chiar ne-am propus să vină de la mine, că eu am studio, am pian, așa că putem să stăm și să compunem în liniște”, a mai completat Alina. 

Deci, nu e exclus ca următoarea dată când Alina Eremia va veni la DesKiss Dimineața să fie însoțită și de fratele ei, pentru a ne cânta live noua colaborare.

DesKiss Dimineața - invitată Alina Eremia - 5 iunie 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:05

DesKiss Dimineața - 5 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:03

DesKiss Dimineața - 4 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:03:35

DesKiss Dimineața - 3 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:12

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.