Kiss Music News

Motivul pentru care Irina Rimes nu a mai ajuns la DesKiss Dimineața să ne cânte: „Sufăr după live-ul de la Kiss FM”

Uneori stelele nu se aliniază.

Irina Rimes trebuia să fie prezentă la DesKiss Dimineața pe data de 5 iunie, unde urma să cânte live cea mai recentă piesă de-ale sale, „Dudadu.” Din păcate, nu a mai ajuns, iar motivul nu a depins de ea.

Artista era în aeroportul din Chișinău la ora 4 dimineața, în drum spre București, unde trebuia să ajungă în studioul Kiss, alături de Corina, Ciprian și Cătălin, dar zborul ei a fost anulat în ultimul moment.


„Nu ajung la matinal. Zborul este anulat și eu nici măcar nu știu ce reacție să am. Îmi pare rău, Kiss FM, pentru că nu ajung la matinal, cred că a fost cel mai așteptat matinal pe care nu l-am avut vreodată”, a spus Irina pe Story, direct din aeroport.

Ulterior, le-a mărturisit fanilor că într-o „lume utopică, din aia din capul ei”, ar fi găsit o placă de captură, s-ar fi dus în centrul Chișinăului, l-ar fi sunat pe Dan Bălan să-i dea doi băieți din trupa lui (pentru că și el va cânta cu band-ul ei), ar fi cântat live de acolo și ar fi transmis LIVE întreg momentul.


Din păcate, echipa ei i-a spus că e un plan foarte greu de realizat, cu atât mai mult la 4 dimineața.

Regretul Irinei a continuat întreaga zi, așa că a postat un nou story, unde le-a transmis fanilor: „La propriu, stau în camera de hotel și, în loc să dorm, sufăr după acest LIVE la Kiss FM, pentru că trebuia să cânt Dudadu.” La final a fredonat puțin din piesă. 


Nu-i nimic, Irina, viața nu e mereu așa cum ne dorim, dar partea bună este că în situația dată, totul se va rezolva și în mod cert ne vei încânta LIVE cât de curând. Noi te așteptăm cu brațele deschise!

„Dudadu” are și o poveste frumoasă în spate, legată de Kiss FM, deoarece la noi s-au auzit în premieră absolută, pe data de 1 mai, la Ana Moga și Alex Ștefănescu în emisiune, imediat după ce cântecul a fost gata în studio!


„Dudadu” este doar începutul unui proiect mai amplu, un proiect nespus de drag al artistei, care va ajunge la voi în curând, pe numele său „Origini”.

Melodia te va trimite în mijlocul apelor, al munților și al lumii și te va ajuta să te reconectezi cu sinele prin sunetul său mistic. 

„Când muzica cântă, dați-vă voie să simțiți. Muzica este refugiul meu, e acel ceva care poate suplini orice stare și sper ca asta să simțiți și voi când ascultați <<Dudadu>>”, ne spune Irina Rimes.

Abia așteptăm să o ascultăm LIVE la matinal, dar până atunci, stai cu urechile și ochii pe noi! La Kiss FM e locul unde asculți cea mai bună muzică și cele mai noi hit-uri!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.