Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Raluka și ELIGARF le-au dat „Șah mat” lui Ciprian și Oprișan

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Raluka și ELIGARF ne-au făcut o vizită în această dimineață  pentru a cânta în premieră LIVE noua lor piesă super hot - „Șah mat”. 


După momentul live, cele două artiste au rămas la povești cu cele două vitamine, iar Ciprian a vrut să știe din start mai multe despre ELIGARF. Ea a povestit că numele de scenă vine de la „fragile” scris invers, iar Raluka s-a arătat surprinsă, pentru că nici ea nu știa asta. 

În ceea ce privește colaborarea, Raluka a povestit că au chemat-o cei de la Roton pentru a-i pune muzică de la artiștii noi pe care-i au, iar când a auzit piesele de la ELIGARF a rămas mască. 

„ E foarte diferită și sună foarte bine. În momentul în care am ascultat tot albumul am zis că nu există, că vreau neapărat să susțin un astfel de artist și vreau să facem o piesă împreună. Între timp, când am ajuns la studio, Cătălin mi-a și zis: „ să știi că ea este fana ta dintotdeauna și ea nu știe că tu vrei să faci piesă cu ea”. Și mi s-a părut foarte interesant că ea-și dorea să facă piesă cu mine”, a mai povestit Raluka.  

ELIGARF a completat că atunci când a aflat că va face piesă cu Raluka a rămas fără cuvinte. 

„Nici nu am vorbit când ne-am întâlnit, eu doar am dat din cap”, a spus ea. 


De altfel, la Kiss FM a fost și prima apariție la radio a lui ELIGARF. 

„Am plecat în Italia când aveam 19 ani, acolo mi-am dat seama că există în mine un vulcan cu trăiri și emoții și trebuia cumva să-l calmez, așa că m-am apucat de scris. După 8 ani, că am locuit 8 ani acolo, am zis că vreau să mă întorc în țară definitiv.  Știam că atunci când mă voi întoarce nu vor fi toate label-urile la vamă să mă aștepte sau Raluka cu vreo pancartă cu ALEGE-MĂ PE MINE! Așa că am venit în București și m-am angajat. Și, fiind o persoană foarte norocoasă, acel local era frecventat de cei de la Roton aproape zilnic. N-a trecut mult timp și o colegă de-ale mele i-a abordat și le-a spus că avem o fată la bucătărie care cântă...”, a povestit ELIGARF despre începuturile ca artist. 

Ea a mai dezvăluit că pregătește un album solo, dar că încă nu mai are vreo altă colaborare. 

„O să sară toți pe ea, stați liniștiți!”, a intervenit Raluka.  

Ciprian a ținut pe final să laude și videoclipul „Șah mat”, care este foarte senzual. 


DesKiss Dimineața - invitate Raluka și Eligarf - 6 iunie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:57

DesKiss Dimineața - 5 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:03

DesKiss Dimineața - 4 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:03:35

DesKiss Dimineața - 3 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:12

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.