Nico, baby! îți aduce rubrica „Neverseen self” la Casual Friday! Ascultă doar la Kiss FM muzica pe care să pleci la mare

Stai cu urechile pe noi?

E vineri, weekend-ul e la un pas distanță, iar noi avem o surpriză pentru tine - o nouă rubrică la radio. Este vorba despre „Neverseen self” la Casual Friday! Nico, baby! și OLiX au grijă de starea ta de bine și te invită în vibe-ul de festival!


Primele 15 minute ale emisiunii vor fi cu mood de Neversea! Aici vei găsi soundtrack-ul perfect pentru escapadele la mare, dar și pentru festivalul de la Constanța, care va avea loc în perioada 4-7 iulie.

Vei asculta piese și remix-uri de la artiștii din lineup, Nico va avea grijă să te încarce cu energie bună, așa că tot ce trebuie să faci este să te lași dus de val și să-ți imaginezi cum dansezi alături de prieteni, la mal de mare.

Sună bine nu?

Neversea rămâne cel mai mare festival de pe o plajă din Europa și este locul perfect pentru o experiență memorabilă, începând de la headlinerul principal, marea, la răsăritul pe plajă alături de prieteni, de persoana iubită și până la momentele unice oferite de artiștii festivalului.

Neversea, the Queen of Festivals, promite cea mai caliente ediție de până acum datorită celor peste 150 de artiști, experiențelor pregătite în festival și momentelor unice create de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. Începând din această ediție, mesajul pe care vor să-l transmită organizatorii este acela de a deveni, fiecare dintre noi, cea mai autentică variantă a noastră. 

Acest lucru înseamnă că, la Neversea, în cele patru zile, poți să fii cine vrei să fii fără bariere și fără prejudecăți. Neversea va primi o energie feminină care se va regăsi începând de la line-up, campanii, parteneri și experiențe în festival.

Începând cu acest an, Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste din festival. De asemenea, anul acesta, în fiecare zi, la fiecare scenă, va fi câte o artistă inclusă în lineup.

Abia așteptăm să ne vedem la festival și să ne distrăm împreună!

Până atunci, rămâi pe frecvență și enjoy „Neverseen self” la Casual Friday, vineri de vineri!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.