Kiss Time Out

Kimaro Summer Pass, abonamentul tău la concertele verii: BIBI, Compact - Paul Ciuci, Vița de Vie, Vama, Amadeus și Postmodern Jukebox!

Avem planuri de distracție vara asta!

Dacă vara asta vrei să te bucuri de muzică bună, atunci ți-am pregătit o surpriză! 

Kimaro Summer Pass este abonamentul care-ți oferă acces la cele mai tare concerte ale verii - BIBI, Compact - Paul Ciuci, Vița de Vie, Vama, Amadeus și Postmodern Jukebox!

Abonamentul este valabil în perioada 23 iunie - 31 august și-l poți cumpăra de aici

Hai să ne bucurăm de vară împreună și să dansăm în aer liber!


Iată despre ce concerte e vorba:

Bibi - 23 iunie, ora 19:00, la Arenele Romane

„O să fie un show absolut wow, am început deja să muncim la el și sperăm din suflet să vă placă! Vor fi multe momente speciale, pline de emoții, invitați alături de care vom cânta împreună și chiar o piesă nouă pe care o voi lansa în ziua concertului, pe 23 iunie. Promit un concert plin de surprize, un show cu totul și cu totul altfel”, a spus artista.


Compact Paul Ciuci - „Cântec pentru prieteni”, 21 iunie, ora 19:00, la Arenele Romane

După succesul din 2023 al Turneului Național „Fata din vis-40 de ani” al trupei Compact, Paul Ciuci și colegii lui pornesc din nou la drum cu un show: „Cântec pentru Prieteni!”

Considerat ca fiind unul din marile hituri ale rockului românesc, melodia reușește de fiecare dată să adune într-o singura voce bucuria și speranța zecilor de mii de oameni care de-a lungul timpului au participat la concertele trupei Compact.


Amadeus la Grădina Botanică, sâmbătă, 31 august, ora 17:00

„Visul Ultimei Nopți de Vară”, o călătorie simfonică împreună cu Amadeus, orchestra lor și invitați speciali, în ultima sâmbătă de vară din 2024. Un eveniment unic care are loc pe 31 august, la umbra copacilor din Grădina Botanică, unde vor răsuna cele mai cunoscute acorduri de muzică simfonică, crossover și pop, împletite cu multe, multe alte surprize muzicale și nu numai.

Compozitorul și pianistul Xenti Runceanu, cel care semnează compoziția pieselor Amadeus care au făcut înconjurul lumii, este dirijorul orchestrei și producătorul muzical al acestui concert cu care au facut înconjurul lumii. Nu este doar un concert, ci o experiență transformativă care va stimula toate simțurile și va crea multă emoție.


Cel mai mare concert VAMA din 2024, 27 iulie, ora 18:00, la Arenele Romane

Show-ul anului 2024 pentru trupa Vama va avea loc sâmbătă, 27 iulie, la Arenele Romane din București. După succesul înregistrat în seria de concerte de vară devenite de traditie la Arenele Romane, trupa se întoarce cu un live electrizant în acest spațiu de referință pentru reprezentațiile Vama. 

În ultima sâmbătă a lunii iulie 2024, Vama vă așteaptă la Arenele Romane pentru un show extraordinar, dintre concertele emblematice pe care juratul de la „Vocea României” și solistul trupei, Tudor Chirilă, le caracterizează drept „una din serile alea de vară pe care o să ți le amintești la iarnă”. 


Vița de Vie - Fenomental, 6 iulie, Arenele Romane

Lansat în 1999, „Fenomental” este un album cult românesc, care pare să sfideze timpul. Înregistrat, mixat și masterizat în Essen, Germania, beneficiind de o grafică de excepție – celebra cutie de medicamente și având ca locomotivă piesa „Basul și cu toba mare”, materialul muzical este și astazi la fel de actual, atât ca sunet cât și ca mesaj.


Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, 31 august, ora 19:00, la Arenele Romane

Spectatorii se pot aștepta la o călătorie spectaculoasă și plină de creativitate prin universul PMJ - unde hiturile moderne și hiturile pop iconice sunt reinterpretate prin prisma genurilor clasice precum jazzul anilor 1920, Swing, Doo-wop și Motown, și aduse la viață de o distribuție formată din unii dintre cei mai buni cântăreți, dansatori și instrumentiști din lume. Un fel de „The Great Gatsby” îl întâlnește „Sinatra at the Sands” undeva în „Back! ...To The Future”.


Ne vedem la fața locului?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.