Cool Stuff

Holy Molly și Zodier, apariție surpriză la nunta gimnastei Larisa Iordache

Casă de piatră!

Holy Molly și Zodier au fost elementul surpriză la nunta Larisei Iordache. Gimnasta s-a căsătorit în acest weekend cu Cristian Chiriță, campion la tenis de masă. 

Îndrăgostiții au fost surprinși de cei doi artiști, care au apărut pe neașteptate la petrecere, pentru a le cânta live cea mai nouă colaborare a lor, piesa „Fericit”.

TikTok-ul a jucat un rol important în aducerea artiștilor la mult așteptatul eveniment.

@holymollyguacamolly Mi-au dat lacrimile la final🥹🫶🏽 prea emoționant❤️ @Zodier @Iordache Larisa #holymolly #holymollyguacamolly #Fericit ♬ Fericit - Holy Molly & Zodier

În așteptarea uneia dintre cele mai importante zile din viața ei, apreciata Larisa Iordache a distribuit pe pagina ei de TikTok un filmuleț cu ea și logodnicul ei, în ultimele pregătiri pentru marele eveniment; ea a folosit drept soundtrack piesa artiștilor.

„Fericit” este un manifest al unei iubiri puternice, așa că Holy Molly și Zodier au decis că ritmurile piesei trebuie să se audă live.

„<<Fericit>> este o poveste de dragoste care călătorește în timp și spațiu. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu această echipă și să împart platoul de filmări cu Zodier. Noi devenim prizonierii acestui hotel părăsit, unde ne întâlnim de-a lungul mai multor vieți și ne îndrăgostim de fiecare dată la fel de puternic. Multitudinea de planuri, roluri și sentimente cred că subliniază cât de puternică este această piesă și ce mesaj pur are. Scopul suprem al tuturor vieților devine FERICIREA. Sperăm să vă placă❤️”, ne spune Holy Molly.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.