Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Iuliana Beregoi și Cristian Porcari au cântat live „Vecinii de bloc”

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Iuliana Beregoi și Cristian Porcari au venit în studio-ul Kiss FM, unde au cântat live cea mai recentă melodie de-ale lor, „Vecinii de bloc.” 

Artista a povestit cum piesa face parte de pe cel mai recent album al ei, „Pas cu Pas”; ea și-a lansat materialul muzical printr-un concert în weekend, care a fost un adevărat succes.

„A fost un show foarte special pentru mine, unde i-am avut alături pe cei mai importanți oameni din viața mea”, a spus tânăra.

„Vecinii de bloc” a apărut spontan, după ce Iuliana a făcut un cover în rusă și s-a întâlnit cu Cristian la studio. Au hotărât că ar fi mișto să lanseze un cântec împreună, iar în două ore proiectul a fost gata.


„Am început să facem o piesă mai de dor, mai de jale, iar apoi ne-a luat un vibe mai pozitiv. Era noapte, am început să dăm din cap pe un bas mai sălbatic și așa s-a născut melodia”, a povestit Cristian.

Videoclipul l-au filmat în șapte ore, iar cei doi sunt foarte mulțumiți de rezultat. Mai mult, fanii s-au arătat fericiți cu această colaborare, iar mesajele lor de susținere și încurajare n-au încetat să apară nici la DesKiss Dimineața.

În altă ordine de idei, Iuliana a povestit și cum a avut o petrecere în limuzină după concertul de lansare, alături de fanii care și-au luat bilete ultra-VIP.

S-au distrat copios, au fost la restaurant și au vorbit sincer despre viață, iar artista le-a răspuns onest la toate întrebările.

Cristian a mărturisit cum și el pregătește melodii frumoase de vară, așa că ar fi bine să-l urmărim, pentru că nu vom regreta.


Te lăsăm să te bucuri și tu de piesa live, iar intervenția lor în FM o poți asculta în podcast-ul de mai jos:

DesKiss Dimineața - invitați Iuliana Beregoi și Cristian Porcari - 10 iunie 2024

DesKiss Dimineața, 01:18:11

DesKiss Dimineața - 5 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:03

DesKiss Dimineața - 4 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:03:35

DesKiss Dimineața - 3 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:12

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.