Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Radu Ștefan Banică x JUNO au cântat live piesa „Samsara”

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Radu Ștefan Banică și JUNO au venit în studioul Kiss FM unde au interpretat live melodia „Samsara.”

Îmbrăcați în alb și negru, precum Yin și Yang, cei doi au povestit că titlul piesei înseamnă „ciclicitatea vieții” și vine din budism. 


Compusă de Mark Stam, Amedeo și Juno, melodia te face să-ți pui întrebări, ca apoi să meditezi asupra sensului vieții.

Radu a explicat cum, de obicei, atunci când muzicienii intră în studio, vin ori cu o idee de acasă, ori se întreabă despre ce vor scrie în ziua respectivă. La cântecul ăsta, după mai multe discuții, ei au ajuns la concluzia că toți am avut experiențe comune care se învârt în cerc la fiecare.

Videoclipul melodiei este și el unul șocant - un preot se află la propriul căpătâi și oficiază slujba, în timp ce un nou-născut este botezat, iar Juno, împușcat în cap, stă la o masă, alături de două măicuțe. 


Radu a fost filmat într-un sicriu și a povestit despre comentariile pe care le-a primit în urma lansării clipului, dar a ținut să precizeze și cum el este la bază actor, motiv pentru care imaginile trebuie privite doar ca pe un act artistic.

Ciprian, Corina și Cătălin au glumit cu artiștii și au spus că au căutat pe Google despre ei, iar la Radu prima întrebare a fost - „alege calea religiei?” - în timp ce la Juno - „totul despre viața amoroasă a artistului.”

Radu a spus că știrea despre el a fost pe locul 1 în search timp de trei zile, dar că videoclipul a fost inspirat de serialul „The Young Pope”, cu Jude Law în rol principal, în timp ce Juno a spus că este singur în plan sentimental, dar „are o relație cu muzica.”


Ei au ajuns să colaboreze organic - Radu simțea nevoia de încă o voce masculină pe melodie, iar Juno a fost cucerit de ideea acesteia, i s-a părut o melodie artistică și a simțit că poate să creeze ceva frumos pe ea, ceea ce s-a și întâmplat.

Întrebat și despre o posibilă colaborare cu tatăl lui, Ștefan Bănică Jr., Radu a spus că i-ar plăcea, dar momentan este la început de drum, așa că tot ceea ce-și dorește este să-și facă un nume singur în industrie și abia apoi.

Melodia live, dar și întreaga discuție cu artiștii o poți asculta în podcast-ul de mai jos:

DesKiss Dimineața - invtați Radu Ștefan Bănică și Juno - 11 iunie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:27

DesKiss Dimineața - 5 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:03

DesKiss Dimineața - 4 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:03:35

DesKiss Dimineața - 3 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:12

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.