„Paharul sus”, melodia lansată de Nicole Cherry alături de Puya, a fost cea mai ascultată piesă a primăverii

Cum ți se pare melodia?

Nicole Cherry marchează o nouă reușită în plan muzical: colaborarea cu Puya pentru „Paharul sus” este piesa cu cele mai multe ascultări din această primăvară, conform Media Forest Chart.

Cu peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube, melodia a cucerit topurile radio și a devenit hit-ul suprem al primăverii 2024.

„Sunt recunoscătoare tuturor celor care au ascultat și susținut „Paharul sus”, astfel încât să ajungă piesa primăverii. Mulțumesc și echipei mele și lui Puya. Sunt și mai motivată și bucuroasă pentru tot ce urmează din punct de vedere muzical”, a spus Nicole Cherry.


De curând, Nicole a lansat și „Nopțile” (Moon Session), iar fanii au așteptat acest moment cu sufletul la gură. Pe TikTok, sunt aproape 10.000 de video-uri care folosesc sound-ul. 

Compusă de Theea Miculescu, Sebastian Barac, Nicoleta Popa (Nicole Cherry), Marcel Botezan, versuri de Theea Miculescu, Sebastian Barac, Nicoleta Popa (Nicole Cherry) și produsă de Marcel Botezan, Sebastian Barac, „Nopțile” este primul video lansat din Moon Session, filmat de Paul Moldovan, Andrei Tapu.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.