Cool Stuff

Billie Eilish mărturisește cum și-a pierdut toți prietenii atunci când a devenit faimoasă

Billie Eilish a povestit detalii importante din viața ei.

Artista (22 de ani) a fost invitată în cadrul podcast-ului BBC „Miss Me?”, unde a vorbit sincer despre relațiile sale, dar și despre prietenii. Tema emisiunii a fost „ghosting-ul” - adică momentul în care o persoană pur și simplu dispare din viața ta, brusc, fără un motiv și fără a mai da vreodată vreun semn.

În discuția purtată cu moderatoarele Lily Allen și Miquita Oliver, Eilish a spus că a fost „ghostuită” în mod cert.

„S-a întâmplat în decembrie anul trecut! Mi s-a părut pur și simplu incredibil. Nici până în zi de azi nu mi-a mai scris vreodată. M-am întrebat, ai murit? Adică, serios, ai murit? Era cineva pe care-l știam de ani buni și aveam un plan. Adică am făcut un plan la telefon, uite adresa mea, ne vedem acolo la 15:00. Nu am mai auzit niciodată de el. Nu am putut să cred așa ceva.”


Ulterior, Billie a văzut că acel băiat avea o relație cu altcineva. „Și am zis, oh. Dar nu știam că oamenii încă fac asta. Chiar credeam că oamenii nu mai fac asta.”

În plan profesional, Eilish a lansat cel de-al treilea album al ei, „Hit Me Hard and Soft”, alături de fratele ei, Finneas O'Connell. Din păcate, odată cu succesul pe care l-a avut în carieră, artista a povestit cum și-a pierdut toți prietenii.

„Când am devenit faimoasă mi-am pierdut toți prietenii. Dintr-o dată nu am mai putut relaționa cu nimeni. A fost extrem de greu”, a spus ea. Cântăreața a mărturisit că Zoe, cea mai bună prietenă ale ei, a rămas lângă ea, dar ceilalți prieteni erau angajații ei. „Apoi am împlinit 20 de ani, m-am uitat în cameră și-i aveam alături doar pe angajații mei. Și toți erau cu 15 ani mai mari decât mine.” 

Billie a dezvăluit apoi cum unul dintre acei angajați și-a dat demisia brusc și nu a mai vorbit cu ea.

„A fost cel mai oribil lucru care mi s-a întâmplat. Apoi am realizat - stai, ăsta este un job. Dacă pleacă, nu mă vor mai vedea vreodată.” De atunci îi vine greu să se împrietenească cu oamenii cu care lucrează, deoarece spune că este „speriată de pierdere și are multe probleme de abandon.”


Însă, partea bună este că a lucrat din greu la a-și câștiga parte din foștii prieteni înapoi, lucru care i-a reușit.

„Acum un an, m-am reconectat cu mulți dintre prietenii mei vechi și acum am așa mulți prieteni! Am o gașcă! Îmi vine să plâng doar când mă gândesc. Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat până acum.”

Ea a povestit și cum s-au revăzut cu toții la festivalul Coachella, unde a izbucnit în lacrimi: „Le-am zis - wow, am prieteni și vă iubesc atât de mult! A trecut atât de multă vreme de când n-am mai avut prieteni! Și am plâns și doar pentru că acum am prieteni din nou!”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.