Kiss Music News

Rihanna nu plănuiește sub nicio formă să renunțe la muzică

Rihanna va reveni cu muzică nouă.

Artista n-a mai scos muzică nouă din 2016, de la lansarea albumului „AntI”, dar a fost ocupată cu brand-ul Fenty și apoi cu rolul de mamă. Recent, ea și-a lansat o linie de produse pentru păr, motiv pentru care a dat un interviu scurt celor de la Extra.

Riri a purtat recent o rochie tricou pe care scria „M-am retras”, lucru care a stârnit agitație în rândul fanilor, motiv pentru care jurnalista a întrebat-o dacă plănuiește asta. „Așteptați tricoul cu mesajul - Renunț!”, a râs ea.


„Nu, pur și simplu priveam în viitor. Nu m-am retras, pur și simplu îmi place acea rochie. Am primit-o cadou și o iubesc! Lumea nu a citit tot mesajul - nu m-am retras din muzică, am renunțat doar să mă mai gătesc, e foarte mult efort”, a explicat Rihanna.

Ea are doi copii cu A$AP Rocky, RZA, născut în mai 2022, și Riot, născut în august 2023, și a mărturisit că și-ar dori foarte tare și o fetiță (dar nu prea curând). 

Cât despre partea muzicală, cântăreața a spus că lucrează la piese noi și i-a rugat pe fani „să-i dea o secundă” și revine ea.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.