Kiss Time Out

Motivul pentru care Daniel Radcliffe nu a văzut seriale celebre precum „The Sopranos” sau „Breaking Bad”

Fiecare cu prioritățile sale.

Daniel Radcliffe, cunoscut publicului larg pentru rolul său din „Harry Potter”, a dezvăluit că nu a văzut seriale celebre precum „The Sopranos” sau „Breaking Bad”, deoarece preferă să se uite la desene animate sau la reality TV.


Într-un interviu acordat celor de la Comic Book Resources, actorul a spus că nu poate viziona serii a căror episoade durează o oră. El a dat voce unor personaje din animații populare precum „The Simpsons”, „Robot Chicken”, „BoJack Horseman” sau „Rick and Morty.”

„Sincer, mă uit la animații și la show-uri de reality TV. Nu am văzut nici „Breaking Bad”, nici „The Sopranos” și nici „The Wire.” Pur și simplu nu pot să văd serii cu episoade mai lungi de o oră. Cred că asta are legătură și cu faptul că m-am uitat la „The Simpsons.”Uite, mă uitam aseară la „Jeopardy!” și unul dintre concurenți a spus că mare parte din cultura lui generală și-a luat-o din „The Simpsons.” E super adevărat și pentru mine. Am o grămadă de informații ciudate și interesante despre lume din acest show, inclusiv simțul umorului.”


În prezint, Radcliffe dă voce unui personaj din seria animată Netflix - „Mulligan”; el joacă și într-un show pe Broadway, „Merrily We Roll Along”, rol pentru care a primit prima lui nominalizare la premiile Tony.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.